Hopp til innhold

Herborg Kråkevik misforsto «Dama til»: – Hun er 200 år gammel

I Underholdningsavdelingens «Hver gang vi føles», har ikke Herborg Kråkevik helt skjønt konseptet i Live Nelviks program «Dama til».

Herborg Kråkevik har misforstått Live Nelviks program Dama til, og tar med seg ekskjæresten hennes til Hver gang vi føles.

Hver gang vi føles – Underholdningsavdelingen

I ukens episode av programmet «Hver gang vi føles», som minner mistenkelig mye på TV 2-suksessen Hver gang vi møtes, er det Live Nelviks tur til å bli hyllet av de andre.

Det blir gjensyn med Drillpikene, som hun ledet på P3 i fire år, og Herborg Kråkevik velger å gjøre sin versjon av NRK3-programmet «Dama til», der Nelvikl gjennom åtte episoder testet ut hvordan det var å være «dama til» forskjellige kjendiser.


Hun ser ikke på TV

Men Herborg Kråkevik har ikke helt skjønt konseptet, og tror det er åtte av Nelviks ekskjærester hun møter i programmet.

– Herborg har misforstått helt. Men det er ikke så rart, for hun ser aldri på NRK3, så man kan ikke forvente seg noe annet. Egentlig er Herborg 200 år gammel. Når vi andre ser på TV, sitter hun og leser Amalie Skram og dikt og sånn, sier Nelvik til NRK.no.

Kråkevik tror hun gjør et sjakktrekk ved å hente inn Nelviks ekskjæreste «Johnny», en muskelbunt Nelvik liksom datet på videregående. Gjensynsgleden er ikke særlig stor for hennes del.

– Johnny fra videregående, det var en overraskelse. Jeg visste ikke at han var ute av fengsel en gang, men nå ryker han vel rett inn igjen siden han ikke har lov til å nærme seg meg med mer enn 200 meter, sier hun i programmet.

Oppfølging til «Dama til»

Om Kråkeviks tolkning av «Dama til» hadde fungert som en oppfølging til første sesong, tviler ikke Nelvik på. Det får derimot bli noen annens oppave.

– Jeg har jo datet noen muskler, men jeg har ikke åtte sånne muskelbuntekskjærester som har vært i fengsel. Men hvis noen har det, er det bare å kaste seg over konseptet og kjøre på, sier hun.

  • Se «Underholdningsavdelingen» på NRK1 lørdag kl. 20.55

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)