NRK Meny
Normal

– Har vært et lite nervevrak hver helg

I kveld gikk Jonas Skybakmoen ut av Stjernekamp – bare to uker før finalen.

Jonas gikk ut av Stjernekamp

Jonas Skybakkmoen gikk ut av Stjernekamp i kveld

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

– Jeg har vært et lite nervevrak hver helg, men det er det å få være med på dette som er så gøy, som veier opp for det, sier han til NRK.

Han sang både musikal og disco-låter, noe Jonas Skybakmoen ikke har gjort før. Den trønderske musikeren er for tiden aktuell i rockebandet Johndoe.

– Jeg hadde fryktelig lyst til å være med videre. Men dette er en konkurranse, så noen må jo ut. Jeg tenkte at denne gangen ville jeg kanskje ende på bunnen,sier han.

Skybakkmoen fikk gode kritikker fra dommerne, selv om han ikke fikk være med videre til finalen.

Prøvde noe nytt

Stjernekamp - Jonas var førstemann ut med musikal
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

– Dette var så nytt for meg, og jeg har øvd som en tulling, forteller han til NRK. Han sier at han har lært mye, og at det bare har vært lystbetonet for ham å være med Stjernekamp.

Når Jonas Skybakmoen nå gikk ut, er det bare tre deltagere igjen.

– Jeg ønsker dem lykke til. Vi har vært en fin gjeng. Det har vært kjempekult å være med og prøve sjangere jeg aldri har prøvd før.

Han innrømmer at disco og musikal nok har vært det mest krevende. Men han har også fått synge opera, noe han opplevde som veldig utfordrende og moro.

– For meg har det vært litt nervepirrende med både nye sjangere og direktesendt fjernsyn, sier musikeren som nå skal hjem til Trondheim. Bandet hans skal ut på turne neste år både til Oslo og Trondheim. Og hverdagen kommer raskt tilbake for ham.

– Mandag morgen blir det å møte opp på desken i Adresseavisen hvor jeg jobber i politisk avdeling.Oppmøte halv ni på morgenen, forteller han. Han har stadig fått meldinger om at redaksjonen ønsker ham tilbake.

– Men jeg vil fortsette å være musiker, sier han. Og legger til at han har lært masse ved å være med i Stjernekamp.

Kulturstrøm

  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.

  • Superstjerner på sykebesøk

    Soullegenden Stevie Wonder og borgerrettsforkjemperen Jesse Jackson er blant dem som har besøkt alvorlig syke Aretha Franklin denne uken. Også Franklins tidligere ektemann Glynn Turnman har besøkt souldronningen i hjemmet hennes i Detroit.