Hopp til innhold

– Gjør alle single en tjeneste

Sigrid Bonde Tusvik dater rundt 40 menn på TV denne høsten i jakten på en kjæreste, og for å gjøre jungelen av datingmuligheter litt mer oversiktlig for andre.

Video Sigrid søker kjæreste

Sigrid Bonde Tusvik er på kjærestejakt, og forteller her hva hun savner alle mest ved å ha en mann ved siden av seg i sofaen.

– Jeg fant ut at jeg hadde brukt nok venninnekvelder på å klage over at jeg aldri kom meg ut av singeltilværelsen. Det var på tide å gå mer drastisk til verks, forteller komiker og nå programleder Sigrid Bonde Tusvik til NRK.no.

Seks onsdagskvelder fremover kan du følge 30-åringens kjærestejakt på NRK3, der også velmenende foreldre, søsken og gode venner gir Sigrid råd om hva slags kvaliteter hun bør se etter hos mennene.

Les også: Sigrid Bonde Tusvik jakter på kjæreste i nytt TV-program

Familien gruer seg

Sigrid Bonde Tusvik

Om Sigrid Bonde Tusvik har fått seg kjæreste får du ikke vite før i siste program.

Foto: Hanne Pernille Andersen/Famefotografene

– Jeg har jo sett programmet noen ganger allerede og vet hva som kommer. Men familien og vennene mine er også med, og de er ganske redde foran premieren, sier Bonde Tusvik.

Sigrid forteller at hun med serien vil vise hvordan det er å være singel, og at hun håper hun har lykkes med å lage en guide til alle de som sliter med å finne sin måte å sjekke opp potensielle partnere på.

– Ved å gå løs på dette, håper jeg å ha gjort alle single mennesker en tjeneste. Jeg har i alle fall gjort alt som står i min makt for å finne en kjæreste, forteller 30-åringen, som har vært singel i nesten fire år.

Les også: Dette er høstens TV-høydepunkter

Mistet draget

Hun kan ennå ikke avsløre om den omfattende jakten har gitt resultat, men forteller at hun er imponert over nivået på mennene som meldte seg på i kjærestejakten.

– De var veldig modige som ønsket å date meg på TV. Jeg har kontakt med noen av dem ennå, og en av dem fortalte at han hadde datet en annen dame etter meg, og syntes det gikk skikkelig bra. Men plutselig dukket han opp i TV-promoen til programmet, og da hørte han aldri noe mer fra henne, forteller Bonde Tusvik – og beklager at hun muligens er grunnen til at flere menn ikke får seg kjæreste denne høsten.

– De var fine folk alle sammen, og kunne jeg puttet alle 40 i én kropp hadde det vært drømmemannen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Redd for å skyte daten

Sigrid Bonde Tusvik søker kjæreste

Kan man finne den rette på dansekurs?

Foto: NRK

En så intensiv kjærlighetsjakt som komikeren har vært gjennom denne våren, fører også med seg mye erfaring. Mens 30-åringen tidligere har vært livredd for å gå på date og vise følelser, har hun nå forstått at alt ikke trenger være et stand up-show.

Og som både vennegjengen og Norges nye «dr. Date», er Sigrid Bonde Tusvik forberedt på å dele av sin nyervervede kunnskap med andre som har havnet i singelfella.

– Noe jeg i alle fall ikke vil gjenta, er speed dating. Det er jo bare skrullete å skulle møte en ny person hvert tredje minutt, mener Bonde Tusvik.

Hun minnes også med gru et av stevnemøtene som foregikk på en skytebane, selv om selve daten var grei nok:

– Det var veldig skummelt. Jeg sto der med pistolen i hånden og klarte ikke tenke på noe annet enn at jeg sikkert kom til å drepe ham!

«Sigrid søker kjæreste» ser du på NRK3 onsdager klokken 21.30.

Hvordan traff du din kjæreste? Del dine beste sjekketriks her!

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.