NRK Meny
Normal

Tror Diana smiler og klapper for de forlovede

Livsveileder Lili Bendriss er overbevist om at Prins William og Kate Middleton har et sterkt forhold som vil vare livet ut. – Deres styrke er humoren, sier hun.

Prins William og Kate Middleton

Prins William og kjæresten Kate Middleton kunngjorde tidligere denne uken at de gifter seg i London til neste år.

Foto: Chris Ison / Ap

Lilli Brendiss fra Åndenes makt

Livsveileder Lilli Bendriss, kjent blant annet fra Åndenes makt på TV Norge.

Foto: NRK

Tidligere denne uken kunngjorde Prins William og kjæresten Kate Middleton at de gifter seg i London til neste år.

Livsveileder Lilli Bendriss, kjent blant annet fra Åndenes makt på TV Norge, har prøvd å tolke energien mellom William og Kate, og hun tror de har et sterkt bånd som vil holde livet ut.

– Jeg satt og følte litt energetisk på dette i går, og jeg tror den største styrken deres er humoren. Disse to vil evne å se seg selv utenfra og derfor klare seg gjennom det presset de kommer til å møte, sier Bendriss.

Bendriss får fornemmelser om Kate og Williams menneskelige styrke gjennom et bilde av de to. Ifølge henne selv fanger hun opp signaler utover det øyet kan se, men har vanskelig for å beskrive fenomenet med ord.

– Fordelen til disse to er at de har hatt tid til å vokse sammen før de må gå inn i alt dette presset. Så jeg tror dette er et ekteskap som kommer til å holde livet ut, sier hun.

Hør hele intervjuet i Ukeslutt i NRK P1 og P2 lørdag 12.30-13.30

– Bør ta seg tid til meditasjon

Prins William og Kate Middleton har vært kjærester i åtte år. De møtte hverandre i 2001 mens de studerte historie ved St. Andrews University i Fife i Skottland.

Prins William er den eldste sønnen til prinsen av Wales, prins Charles, og avdøde prinsesse Diana, og nummer to i arverekkefølgen til den britiske tronen.

Ifølge Bendriss vil Kate Middleton, som snart vil bli en del av den britiske kongefamilien, gå en utfordrende tid i møte nå .

– Jeg oppfatter Kate som en rolig og fattet kvinne, men jeg tror det er viktig for henne å ha profesjonelle folk rundt seg. Hun burde ha en coach som hjelper henne og driller henne slik at hun klarer å stå i sitt eget midt oppi alt dette, sier Bendriss.

Et av Bendriss beste råd til Kate er å ta seg tid til meditasjon.

– Det er alltid tid til meditasjon. Og meditasjon vil hjelpe Kate til å være i kontakt med seg selv. Jeg føler at hun er veldig sprituell så hun kommer til å klare dette ypperlig, fastslår hun.

Lilli Brendiss ser på bilde av Kate og William

Lilli Brendiss føler 'energetisk' på bildet av Prins William og Kate Middleton.

Foto: NRK

Tror prinsen arver på Diana

Lilli Bendriss oppfatter også Prins William som et vidunderlig menneske.

Hun mener at det er ikke til å unngå at prinsen, som mistet sin mor, Prinsesse Diana, i en bilulykke i 1997, har blitt preget av tapet.

– Jeg tror han har arvet veldig mye av sin mors sensitivitet og intuitet. Han har vokst seg reflektert og voksen, sier Bendriss.

Hun legger til at prinsen har en dybde i seg som han kanskje ikke viser så mye i offentlighet, men som kommer til å komme særlig til syne når han når nærmer seg 50-årene.

– Akkurat nå har han nok behov for å leke, og det gjør han sammen med Kate, sier hun.

– Blir en kjærlighetsopplevelse

Når det gjelder Diana selv er Bendriss overbevist om at hun er godt fornøyd med sønnens valg.

– Jeg tror hun smiler og klapper der hun titter på dem. Jeg er helt sikker på at hun sitter og følger med, sier hun overbevist.

Bendriss er heller ikke bekymret for at Kate kommer til å drukne i Dianas popularitet.

– Kate er sin egen person. Jeg tror at litt etter litt kommer Diana til å fade i bakgrunnen og Kate kommer til å stå frem i forgrunnen, sier hun.

Bryllupet mellom William og Kate vil antakelig stå i løpet av våren eller sommeren 2011, og da lover Bendriss at hun vil sende masser av gode tanker og energi til brudeparet.

– Jeg har allerede begynt å sende gode tanker, og jeg er ikke den eneste. Jeg tror at bryllupet til neste år kommer til å bli en kjærlighetsopplevelse som vil berøre mange hjerter. Det er healing i seg selv det, avslutter hun.