Hopp til innhold

– Det var en utrolig stressende situasjon

I kveld var det Torgeir Rørvik som måtte forlate realitykonkurransen «Den Ultimate Agent.»

Torgeir Rørvik.

Torgeir Rørvik (19) fra Ålesund er den andre deltakeren som nå må forlate konkurransen «Den Ultimate Agent."

Foto: NRK/STRIX

– Det var leit å være den siste som løp over målstreken og det tok litt tid før jeg innså hva som hadde skjedd. Da var det mange tanker som gikk gjennom hodet, forteller Torgeir Rørvik (19).

Han er den andre deltakeren som nå må forlate konkurransen der de testes som agenter og kjemper seg gjennom en rekke nervepirrende oppdrag. Til slutt er det en som står igjen som «Den Ultimate Agent.»

Deltakerne er delt opp i to lag og hver uke må det tapende lagets teamleder velge ut tre fra laget som må konkurrere i «flukten». I kveld var det Magnar Alain Hauge (49), Chloe Friberg (28) og Torgeir Rørvik (19) som måtte kjempe om en plass videre i konkurransen.

 Chloe Friberg, Torgeir Rørvik og Magnar Alain Hauge

I kveld var det Chloe Friberg (28), Torgeir Rørvik (19) og Magnar Alain Hauge (49) som måtte kjempe om en plass videre i konkurransen.

Foto: Strix/NRK

Lå godt an i starten

I denne elimineringsrunden måtte deltakerne gjennom en rekke ulike hindre, før de kom frem til en bunker der de måtte åpne en safe uten å ha koden. Rørvik kom seg fint gjennom de første hindrene og var den første som ankom bunkersen. Dessverre fikk han problemer under den siste oppgaven.

– Det var en utrolig stressende situasjon. Jeg røk ut av serien fordi jeg ikke fikk åpnet en safe. Dette var et hinder jeg hadde øvd mye på og visste at jeg egentlig kunne klare.

– Jeg er ikke sint på meg selv for at jeg røk ut, men jeg skulle ønske at jeg heller røk ut under en litt mer fysisk eller psykisk oppgave, sier Rørvik.

Hadde mer å gi

Torgeir Rørvik

Torgeir Rørvik gjør sitt beste for å kjempe seg videre i konkurransen.

Foto: NRK/Strix

Nittenåringen forteller at han hadde forberedt seg lite i forkant av innspillingen, men at han har mange egenskaper som kunne kommet godt med i konkurransen om å bli «Den Ultimate Agent.»

– Jeg har vært tryllekunstner i åtte år og har mange trylletriks som kunne blitt brukt i oppdrag. Dessverre fikk jeg aldri vist mitt fulle potensial. Jeg føler at jeg kunne gitt mer til gruppen, om jeg hadde vært med lenger.

– Jeg har også en del IT-erfaring som kommer godt med når man holder på med skjulte kameraer og data, sier han.

Angrer ikke

Selv om Rørvik nå er ute av konkurransen, angrer han ikke på deltakelsen.

– Jeg hadde få forventninger før avreisen og visste lite om hva som skulle skje. Jeg var hele tiden spent på hva som ventet meg, men ble positivt overrasket over konseptet.

– Jeg fikk tilbrakt en hel uke i Budapest med utrolig kule folk og fine opplevelser. Jeg tenkte aldri at jeg skulle ende opp med en seier, men at jeg skulle kose meg og nyte opplevelsen. Jeg fikk vært litt James Bond og hvert sekund var en opplevelse, sier Rørvik.

Se «Den Ultimate Agent» hver lørdag klokken 21:20 på NRK 1 eller NRK TV!

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)