NRK Meny
Normal

– De traff mitt svake punkt

Susann Goksør Bjerkrheim overrasket nok mange da hun valgte motstander i lørdagens natt-test. – Jeg tenkte at han var den største utfordringen, og at jeg var litt gæren da jeg valgte ham, sier hun til NRK.no.

Knut Holmann røk overraskende ut av Mesternes mester lørdag kveld.

Knut Holmann

Knut Holmann røk overraskende ut av Mesternes mester lørdag kveld.

Foto: Julia Naglestad/NRK

NB: Artikkelen avslører hvem som røk ut av «Mesternes mester» denne uken.

I kveldens episode overrasket håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim mange da hun valgte å møte Knut Holmann i natt-testen. Enda flere satt nok målløse tilbake da hun var raskest på labben og slo ut den tidligere padleren, som har vært den store favoritten til å vinne årets sesong av Mesternes mester.

– Det er sånn spillet er. Det var surt å ryke ut etter så mange øvelser med gode resultater, men akkurat denne uken traff de mitt svake punkt, sier Knut Holmann til NRK.no.

Les også: Her får deltagerne støt, etter støt, etter støt

Nett-TV: Se tidligere sendte episoder av Mesternes mester her

Helt greit

Han forteller at han var forberedt på å bli valgt ut, siden han lå tredje sist på resultatlisten etter den siste øvelsen. I motsetning til i flere av de tidligere sesongene, har ikke årets deltagere noen regel om at kun den nest siste på listen kan velges som motstander i natt-testen.

– Det var helt greit at Susann valgte meg. Men det var selvfølgelig ikke noe gøy å ryke ut, jeg skulle gjerne vært med enda lenger, sier padleren, som fortsatt er Norges mestvinnende sommerolympier.

Les også: Stine Brun Kjeldaas ute av Mesternes Mester: – Noe forbanna dritt

Knut Holmann og Susann Goksør Bjerkrheim i Mesternes mester

Her innser både Susann Goksør Bjerkrheim og Knut Holmann at sistnevntes tid i Mesternes mester er over.

Foto: NRK

Begynte nesten å gråte

Susann Goksør Bjerkrheim i Mesternes mester

Susann Goksør Bjerkrheim ble både overrasket og trist da hun innså at hun sendte hjem Knut Holmann.

Foto: Julia Naglestad/NRK

For Susann Goksør Bjerkrheim ble det imidlertid ingen jubelscener da hun innså at hun hadde kjempet seg videre i konkurransen.

– Jeg trodde jo egentlig ikke at jeg skulle vinne. Men da det skjedde, og jeg skjønte at Knut var ute, begynte jeg nesten å grine. Det var utrolig trist og jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet, forteller hun.

Les også: Her går det galt for Susann Goksør Bjerkrheim

Den tidligere håndballspilleren forklarer at hun var mest opptatt av å utfordre seg selv da hun skulle velge motstander til den fryktede natt-testen.

– Hadde han vært høyere opp, så hadde jeg ikke tatt ham ut. Jeg tenkte at han var den største utfordringen. Og at jeg var litt gæren da jeg valgte ham. Å tape mot Knut Holmann i natt-test hadde vært helt greit.

Alt i alt mener Susann Goksør Bjerkrheim konkurransen blir mer spennende og utfordrende dersom man kan velge friere blant deltagerne.

– Det er en del av spillet. Og Knut var innenfor rekkevidde, og han var den nest dårligste i en av øvelsene den dagen, begrunner hun.

Kulturstrøm

 • Flyttar Manson-film

  Quentin Tarantino sin film om sektleiaren Charles Manson skapar debatt allereie før han er ferdig. Opphavleg skulle filmen med namnet «Once Upon A Time in Hollywood» ha premiere på 50-årsdagen for drapet på skodespelarinna Sharon Tate, 9. august 2019. No har premieredatoen blitt flytta, ifølgje The Hollywood Reporter. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har hovudrollene i storfilmen. Filmselskapet hevdar at flyttinga av premieren ikkje har noko med 50-årsmarkeringa å gjere. Manson og hans tilhengjarar stod bak fleire brutale drap i 1969. Charles Manson døydde i 2017.

  FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES
  Foto: BORIS HORVAT / AFP
 • Clinton toppar boklista i USA

  Tidlegare president Bill Clinton toppar den amerikanske boklista med thrillaren «Presidenten er savnet», melder Bok365. Clinton har skrive fiksjonsboka saman med den kjente forfattaren James Patterson. Førebels er boka seld i ein halv million eksemplar. Ho kjem snart på norsk ved Gyldendal forlag.

  Bill Clinton
  Foto: Bebeto Matthews / AP