NRK Meny

– Et spørsmål om tid også i Norge

– Amazon-avtalen i Storbritannia er et varsel om at det fort kan bli både tøft og dyrt å være sportskanal i Norge i årene fremover, sier forhandlingsdirektør Jarle Thalberg i mediebyrågrupperingen GroupM til Dagens Næringsliv. Torsdag ble det kjent at det amerikanske selskapet Amazon har kjøpt rettighetene til å vise 20 kamper fra Premier League i året de neste tre årene. Amazon skal ha forhandlet om rettighetene i flere måneder, skriver The Guardian.

TV-kamera filmer Tottenham Hotspurs Son Heung-Min
Foto: BEN STANSALL / AFP/Scanpix

Kulturstrøm

 • Freder den amerikanske ambassaden

  Riksantikvaren besluttet onsdag å frede den trekantede bygningen i Oslo sentrum som tidligere var USAs ambassade. Den regnes for å være et sentralt verk av den verdenskjente finsk-amerikanske arkitekten Eero Saarinen, opplyser Riksantikvaren i en pressemelding.

  Den amerikanske ambassade
  Foto: norway.usembassy.gov
 • – Jobbet med Beyoncé og Jay-Z

  Den norske produsenten, artisten og låtskriveren Fredrik William Ball, bedre kjent som Fred Ball, forteller at han har bidratt til tre av låtene på det nye albumet til Beyoncé Knowles og Jay-Z. Paret slapp albummet lørdag, og fredrikstadmannen Ball melder på sin instagramkonto at han klyper seg i armen over at han har jobbet med de to. Ball ga ut soloalbummet Pleasure i 2003 og har senere jobbet både med egen musikk og produsert for blant andre Bertine Zetlitz, Brett Anderson, Jarle Bernhoft, KT Tunstall og Sophie Ellis-Bextor.

  Laster Instagram-innhold
 • Michael Jackson på Broadway

  En musikal inspirert av livet til Michael Jackson og med sanger fra hans rikholdige katalog åpner på Broadway i 2020. Musikalens handling skal føres i pennen av Lynn Nottage, kjent for å skildre marginaliserte mennesker. Nå gyver hun løs på Michael Jacksons liv, sammen med regissøren og koreografen Christopher Wheeldon. (NTB)

  Michael Jackson
  Foto: Nyhetsspiller

Flere kulturnyheter