– Et spørsmål om tid også i Norge

– Amazon-avtalen i Storbritannia er et varsel om at det fort kan bli både tøft og dyrt å være sportskanal i Norge i årene fremover, sier forhandlingsdirektør Jarle Thalberg i mediebyrågrupperingen GroupM til Dagens Næringsliv. Torsdag ble det kjent at det amerikanske selskapet Amazon har kjøpt rettighetene til å vise 20 kamper fra Premier League i året de neste tre årene. Amazon skal ha forhandlet om rettighetene i flere måneder, skriver The Guardian.

TV-kamera filmer Tottenham Hotspurs Son Heung-Min
Foto: BEN STANSALL / AFP/Scanpix

Kulturstrøm

  • Idris Elba i «Cats»

    Den britiske skuespilleren Idris Elba er siste tilskudd til rollelisten til den kommende filmversjonen av dansemusikalen «Cats». I filmen skal Elba tre inn i rollen som «skurkenes skurk», den slemme katta Macavity, melder Billboard. Elba slutter seg til en stab som er temmelig stjernespekket: Taylor Swift, Jennifer Hudson og Ian McKellen er allerede om bord. Andrew Lloyd Webbers kattemusikal «Cats» bygger på T. S. Eliots diktsamling «Å nærme seg en katt» fra 1939.

    Luther (series 4)
    Foto: Steffan Hill / BBC 2015
  • 2.250 euro i bot fra biblioteket

    En tysk psykologiprofessor er ilagt en bot på 2.250 euro for å ha levert tilbake bøker til høyskolens bibliotek for sent. Professoren leverte tilbake 50 bøker for sent til biblioteket ved Hochschule Niederrhein i delstaten Nordrhein-Westfalen. Saken har nå havnet i retten. I retten fredag sa forsvareren at professoren anker boten fordi hun mener den er uforholdsmessig høy (NTB).