Hopp til innhold

Hør Anne Grete Preus i Spillerom

Programleder Mona B. Riise har besøkt Anne Grete Preus for å snakke om livet og musikken. Hør første del av intervjuet i dagens Spillerom på P2.

Anne Grete Preus - et liv med musikken. Del 1. Anne Grete Preus var en pioner i rocken som kvinnelig gitarist og låtskriver. Hun har skrevet låter fra hun var 12, ble rockestjerne med Veslefrikk og har hatt en eventyrlig solokarriere som startet for 30 år siden i år. Vi snakker livet og musikken med Anne Grete Preus.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)