Hopp til innhold

Nordmenn foretrekker Netflix

43 prosent av nordmenn mellom 18 og 29 år synes at strømmetjenesten Netflix har et TV-tilbud som passer deres TV-vaner og interesser best. Tilsvarende tall for NRK er åtte prosent, viser en undersøkelse som Dagbladet har gjort. NRKs TV-sjef Arne Helsingen mener at NRK ikke kan konkurrere med Netflix' voldsomme katalog med dramaserier. Han mener at verken NRK-seriene Heimebane eller Skam kunne vært laget av en amerikansk produsent. – Har tapt seg litt, mener NRKs anmelder om sesong 6 av «Orange is The New Black».

Orange Is the New Black S06
Foto: Netflix

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)