Hopp til innhold

Lesarane rasar mot Elle

– Vi har ingen ambisjonar om å representere heile samfunnet.

Dét svarte motebladet Elle då ein lesar på Instagram lurte på kvifor det ikkje var meir mangfald blant bloggarane deira. Svaret har fått mange til å reagere, skriv nettstaden Melk og Honning. Elle-redaktør Signy Fardal meiner det heile er ei misforståing, og kommenterer til VG at fordi Elle «heile tida brukar modellar og intervjuobjekt med anna etnisk opphav enn det norske, falt det oss ikkje inn at spørsmålsstillar tenkte på etnisitet».

Signy Fardal
Foto: Aas, Erlend / Scanpix

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)