Hopp til innhold

Zeshan Shakar er sommarfavoritt

Boklista for pocket for juni viser at det er romanen «Tante Ulrikkes vei» av forfattaren Zeshan Shakar som er den foretrukne sommarlektyren, melder Bok365. Om du liker boka vil heilt sikkert også like dette timelange programmet med Zeshan i «Sommer i P2» frå 8. juli 2018.

"2001. Det var det året da all musikk ble alvorlig. Da alt ble alvorlig. Da jeg lærte altfor mye om verden til noen gang å se på den på samme måte igjen." I Sommer i P2 tar forfatter Zeshan Shakar oss med tilbake til livet som 18 åring da han gikk siste året på videregående, jobba deltid på Burger King og hang med kompisgjengen på Stovner.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)