Hopp til innhold

Kulturstrøm

 • Nevø spiller Michael Jackson i film

  Michael Jacksons nevø Jaafar (26) skal spille popkongen i en ny, kommende film. Filminnspillingen begynner i løpet av året. Ifølge filmstudioet Lionsgate skal filmen utforske alle aspekter av den avdøde popkongens liv og hans mest ikoniske opptredener. Deadline skriver at filmen også vil behandle kontroversene rundt Michael Jackson.

 • En av sakene mot R. Kelly droppes

  Påtalemyndigheten i Chicago dropper en sak på delstatsnivå mot artisten R. Kelly da han allerede er dømt i to ulike føderale domstoler.

  Statsadvokaten i Cook-fylket i delstaten Illinois, som Chicago er en del av, kunngjorde at saken knyttet til anklager om seksuelle overgrep mot fire personer, hvorav tre var mindreårige, ikke vil gå til retten.

  Siden Kelly ble siktet i Cook-fylket i 2019, har føderale juryer i Chicago og New York dømt ham for en rekke forbrytelser, inkludert besittelse av overgrepsmateriale, utpressing, menneskehandel og manipulering av barn med hensikt å begå overgrep.

  Kelly soner en fengselsstraff på 30 år i New York og venter på en straffeutmåling i Chicagos føderale domstol. Han har anket begge dommene.

  Artisten er også siktet i delstaten Minnesota, men også denne saken har stått på vent mens de føderale sakene gikk for retten. (NTB)