NRK Meny
Normal

- Vi møtes i finalen!

Fredag er det endelig premiere på Mesternes Mester. Vi ble med da deltakerne ankom Spania. Og konkurranseinstinktet var på plass fra første stund...

Dag Otto Lauritzen, Ole Klemetsen, Gøran Sørloth, Stian Grimseth og Ove Aunli

Gutta i Mesternes Mester er i gang med spekuleringen...

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Fredag kveld går startskuddet for Mesternes Mester. Ni tidligere toppidrettsutøvere skal kjempe mot hverandre i forskjellige konkurranser, og en etter én må de forlate laget og reise hjem til Norge. Tilslutt står vi igjen med én vinner – Mesternes mester.


Hardkjør

Deltakerhuset i Mesternes Mester

Huset der deltakerne skal leve sammen i tre uker.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

I løpet av serien skal de ni utøverne skal dele hus og leve sammen. De skal i gjennom opp- og nedturer, være bitre konkurrenter på arenaen, men gode venner hjemme.

Programleder Dag Erik Pedersen forteller:

- Innspillingen av serien var lagt til Spania - midt i det vakre Andalucia. Det var tøffe tak å lage så mange TV-timer på en måned, men jeg ville aldri vært det foruten.

- Da vi kom ned i midten av oktober var det som å komme ned til en norsk sommer. Men stedet vi bodde på - Alcalá la Real, lå på over 1000 meters høyde over havet, så når regnet og høsten kom, ble det skikkelig kaldt og utrivelig. Veldig tøffe forhold, ikke minst for utøverne som skulle konkurrere.

- Må imponere damene!

Dag Otto Lauritzen og Stian Grimseth

Dag Otto Lauritzen og Stian Grimseth i gang med den første frokosten.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Vi ble med da deltakerne ankom deres nye hjem. De måtte selv bestemme hvem som skulle sove hvor. Og gutta var raskt i gang med planlegging av alt fra overraskelsesmiddag for damene til fjelltoppturer.

Enkelte var til og med såpass frempå at de la avtaler om å møtes i finalen…

Se klippet i nett-tv: - Vi møtes i finalen!

Hvem må gå?

Cathrine Roll-Matthiesen

Cathrine går over målstreken

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

I fredagens episode inntar deltakerne huset, de skal igjennom sine første konkurranser, og én person må møte til den fryktede nattesten.

Vi kan love både spenning og hygge fra første sekund! Følg med på NRK1 fredag kl. 19.55 eller sendingen i nett-tv .