- Skarsgård gjør meg bedre

Stellan Skarsgård gjør meg til en bedre regissør, sier Hans Petter Moland.

Stellan Skarsgård (th) og Hans Petter Moland

- Jeg blir veldig tent av å jobbe med Stellan Skarsgård, sier Hans Petter Moland.

Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Stelland Skarsgård har hovedrollen i Hans Petter Molands neste film "Regnsap".

- For det første synes jeg han er en utrolig begavet skuespiller. Jeg blir veldig tent av å jobbe med han. Jeg tør å være modig, vi har en kjemi som gjør at vi egger hverandre til å gi litt mer faen i hvordan utfallet blir og ta sjanser, sier Moland til NRK.

Se Stellan Skarsgård og Hans Petter Moland i Store Studio

Skarsgård spiller Ulrik som er ute etter mange år i fengsel. Endelig får han sjansen til å starte på nytt, med ny leilighet og jobb på et bilverksted. Ulrik vil gjerne gjenopprette et verdig liv, men først har han et uoppgjort regnskap med tysteren som sendte ham i fengsel. Iberegnet filmen Aberdeen er dette tredje gang Skarsgård er med i en Moland-regissert spillefilm.

Les også: NRKs anmeldelse av Aberdeen

Svart gangsterkomedie

I tillegg til Skarsgård står også Gard B. Eidsvold og Bjørn Sundquist står på rollelisten. De tre var med i Molands film "Kjærlighetens kjøtere" fra 1995. Foruten de tre nevnte skuespillerne er Bjørn Floberg, Jannike Kruse Jåtog, Kjersti Holmen, Jan Gunnar Røise, Aksel Hennie, Henrik Mestad, Jorunn Kjellsby, Jon Øigarden og Julia Bache Wiig med på laget.

"Regnskap" beskrives som en svart, underfundig gangsterkomedie.
Innspillingen starter onsdag 25. mars og varer til 8. mai. Opptakene vil foregå i Oslo. Det er forventet kinopremiere januar neste år.

Kulturstrøm

  • Rapperen DMX død

    Den amerikanke rapperen DMX er død. Han ble 50 år gammel. Rapperen som var født Earl Simmons har de siste dagene vært innlangt på sykehus i New York etter en overdose. DMX var en av de mest populære og suksessrike rapperne på 90-tallet.

    Obit DMX
    Foto: Peter Kramer / AP