- Saksøker dem for gull og tupéer

Charlie Sheen er fortsatt på krigsstien til tross for den siste tids turbulens med skandaler knyttet til både familie og jobb. Nå tar han kampen over på Twitter.

Video Charlie Sheen om dopbruk

Verden venter på at Charlie Sheen skal komme med sine første utbrudd på Twitter. I mellomtiden slår han seg løs i forskjellige TV-intervjuer, som dette fra ABC.

Det har stormet rundt TV-stjernen Charlie Sheen den siste tiden. Alt fra dødstrusler, til kollaps av TV-serien og hissige medieutspill har ført til at interessen rundt skuespilleren er større enn noensinne. Derfor er det mange som følger spent med når Sheen har opprettet en profil på Twitter.

Sheen fikk 70.000 tilhengere i løpet av 30 minutter og etter åtte timer som medlem er det over 600.000 som forventningsfullt håper på nye utbrudd.

– Skal skjære hodet av deg

Charlie Sheen

Et av Sheens første bilder på Twitter.

Foto: Twitpic

Og det ser ikke ut til at de trenger å vente lenge. I løpet av de siste dagene har Sheen vært aktivt ute med flere oppsiktsvekkende utspill.

Krangelen med eks-kona Brooke Mueller nådde tirsdag nye høyder da Sheen skal ha truet med å kappe av henne hodet og sende det til moren hennes. Hendelsen førte ifølge nettstedet TMZ til at politiet hentet parets tvillinggutter hos faren.

Får støtte fra kjendisvenner

Sheen fortalte i et intervju med ABC News at han har fått støtte fra flere av sine kjendisvenner. Sean Penn, Colin Farrell og Mel Gibson ble fremhevet som gode støttespiller.

– De ga meg ikke noe råd. Og i det ligger det godt råd. De viser kjærlighet bare ved å følge med på hva som skjer, fortalte Sheen på sitt vanlige, kryptiske vis.

Til tross for det langvarige bråket har Sheen i lang tid vært Hollywoods best betalte TV-stjerne. For hver episode av serien «Two and a half men» fikk han betalt nesten seks millioner kroner, men da han krevde en tredobling av lønna, valgte CBS i stedet å skrinlegge hele serien.

Saksøker arbeidsgiveren

I intervjuet med kanalen ABC varslet han et stort søksmål overfor sin tidligere arbeidsgiver CBS.

– Jeg skal søksøke dem for flere tonn med penger. Jeg skal ta det de har, så de får passe på det de har av gull og tupéer, erklærte skuespilleren.

For tiden bor Sheen med sine to kjærester, en barnevakt og en pornoskuespiller, som har fungert reservermødre for Sheens to små sønner.

charlie sheen, two and a half men

TV-suksessen «Two and a half men» er lagt på is etter alt bårket rundt serien stjerne Charlie Sheen.

Foto: PHIL McCARTEN / Reuters

Kulturstrøm

 • Lettbeint litteratur-mysterium

  «Mysteriet Henri Pick» er en fransk dramakomedie basert på David Foenkinos roman med samme navn. – Et spennende og velbalansert mysterium, som egner seg godt for en hyggelig filmkveld, skriver Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Fra filmen "Mysteriet Henri Pick".
  Foto: Another World Entertainment
 • Kan bli Årets Urørt

  Årets finale er den mest hiphop-orienterte finalen på 20 år, mener Urørt-redaksjonen. De tre artistene Raw B (bildet), Lotte og Henrik Felipe kjemper om å bli Årets Urørt 2020.

  Raw B
  Foto: Nima Taheri