- Saksøker dem for gull og tupéer

Charlie Sheen er fortsatt på krigsstien til tross for den siste tids turbulens med skandaler knyttet til både familie og jobb. Nå tar han kampen over på Twitter.

Video Charlie Sheen om dopbruk

Verden venter på at Charlie Sheen skal komme med sine første utbrudd på Twitter. I mellomtiden slår han seg løs i forskjellige TV-intervjuer, som dette fra ABC.

Det har stormet rundt TV-stjernen Charlie Sheen den siste tiden. Alt fra dødstrusler, til kollaps av TV-serien og hissige medieutspill har ført til at interessen rundt skuespilleren er større enn noensinne. Derfor er det mange som følger spent med når Sheen har opprettet en profil på Twitter.

Sheen fikk 70.000 tilhengere i løpet av 30 minutter og etter åtte timer som medlem er det over 600.000 som forventningsfullt håper på nye utbrudd.

– Skal skjære hodet av deg

Charlie Sheen

Et av Sheens første bilder på Twitter.

Foto: Twitpic

Og det ser ikke ut til at de trenger å vente lenge. I løpet av de siste dagene har Sheen vært aktivt ute med flere oppsiktsvekkende utspill.

Krangelen med eks-kona Brooke Mueller nådde tirsdag nye høyder da Sheen skal ha truet med å kappe av henne hodet og sende det til moren hennes. Hendelsen førte ifølge nettstedet TMZ til at politiet hentet parets tvillinggutter hos faren.

Får støtte fra kjendisvenner

Sheen fortalte i et intervju med ABC News at han har fått støtte fra flere av sine kjendisvenner. Sean Penn, Colin Farrell og Mel Gibson ble fremhevet som gode støttespiller.

– De ga meg ikke noe råd. Og i det ligger det godt råd. De viser kjærlighet bare ved å følge med på hva som skjer, fortalte Sheen på sitt vanlige, kryptiske vis.

Til tross for det langvarige bråket har Sheen i lang tid vært Hollywoods best betalte TV-stjerne. For hver episode av serien «Two and a half men» fikk han betalt nesten seks millioner kroner, men da han krevde en tredobling av lønna, valgte CBS i stedet å skrinlegge hele serien.

Saksøker arbeidsgiveren

I intervjuet med kanalen ABC varslet han et stort søksmål overfor sin tidligere arbeidsgiver CBS.

– Jeg skal søksøke dem for flere tonn med penger. Jeg skal ta det de har, så de får passe på det de har av gull og tupéer, erklærte skuespilleren.

For tiden bor Sheen med sine to kjærester, en barnevakt og en pornoskuespiller, som har fungert reservermødre for Sheens to små sønner.

charlie sheen, two and a half men

TV-suksessen «Two and a half men» er lagt på is etter alt bårket rundt serien stjerne Charlie Sheen.

Foto: PHIL McCARTEN / Reuters

Kulturstrøm

 • 68.400 besøkte Munch-utstilling

  Rekordmange besøkte Munch-utstillingen hos Kode i Bergen, melder Bergens Tidende. Hele 68.400 personer besøkte museet fra utstillingen åpnet i september til den stengte i dag.

 • Oppsiktsvekkende myntfunn

  – Mynten lå bare 15 centimeter ned i jorda, forteller Ben-Harry Johansen, som fant en romersk mynt på øya Dønna på Helgelandskysten. Vitenskapsmuseet omtaler funnet som svært sjeldent.

 • Til topps med tuba

  Tubaisten August Schieldrop (20) er kåret til Årets musiker i Ungdommens musikkmesterskap 2019–2020 blant 180 unge og lovende utøvere av klassisk musikk som var samlet i Oslo i helgen. Prisen er på 50 000 kroner, samt et solistoppdrag med KORK. Schieldrop vant publikumsprisen under konkurrnasen Virtuos i 2018.

  Tubaist August Schieldrop
  Foto: NRK