Hopp til innhold

- Platt og kjedelig

Britney Spears er tilbake med singelen «Hold it against me». Musikksjefen i P3 synes den er platt og kjedelig. Hør låta her og si hva du synes!

Britney Spears

Britney Spears har sluppet første smakebit fra sin kommende plate, men P3s musikksjef Mats Borch Bugge er ikke imponert.

Foto: Scanpix / AP / NRK

Britney Spears: «Hold it against me»

Britney Spears' nye single «Hold it against me».

Foto: Plateomslag
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I desember annonserte hun at ny plate er på vei, og i dag har den nye singelen fra Britney Spears premiere på radio i Norge.

Låta «Hold it against me» er første smakebit på det kommende albumet, som skal ta opp kampen med artister som Lady Gaga og Katy Perry.

Hør låta her:

Britney Spears: «Blackout»

Britney Spears hadde et lovende «comeback» med albumet «Blackout» i 2007...

Foto: Plateomslag
Britney Spears: «Circus»

... men nedturen begynte med «Circus» i 2008...

Foto: Britney Spears: Circus / Plateomslag
Mats Borch Bugge

... nå mener Mats Borch Bugge, musikksjef i P3 at nedturen fortsetter for Britney Spears.

Foto: NRK

Det har gått to år siden Britney Spears ga ut albumet «Circus» og nå er hun klar for å forsøke å ta tilbake hegemoniet på salgslistene.

Les også:

Ennå ikke noe navn

Det kommende albumet, som har utgivelsesdato 11. mars, har ennå ikke offisielt fått noe navn. Men med seg har Spears produsenter som Max Martin og Dr. Luke. Sistnevnte har stått bak flere av Spears’ tidligere hitlåter og det var Max Martin som blant annet skrev storhiten «Hit me baby one more time».

En demoversjon av låta ble i forrige uke lekket på nettet. Spears sjøl kommenterte lekkasjen; hun bekreftet at dette var hennes kommende single og sa at den ferdige versjonen ville bli bedre.

- Holder ikke

Enkelte kritikere er lunkne, mens låta får fire av fem mulige stjerner hos Rolling Stone og fire og en halv stjerne hos Artist Direct.

En av NRKs musikkguruer mener han har hørt Britney Spears langt bedre tidligere.

- Med det utrolige albumet «Blackout» posisjonerte Britney seg for alvor i kvalitetssegmentet. Men Britney begynte på sin musikalske nedtur med albumet «Circus» og «Hold it against me» holder ikke «Blackout»-kvalitet i de hele tatt, sier Mats Borch Bugge, musikksjef i NRK P3.

- Jeg synes låta er ganske platt og kjedelig. Jeg forventet mer av Max Martin, sier han videre.

Er den nye låta bare et desperat forsøk på å høres moderne ut for å ta opp kampen med Lady Gaga og Katy Perry, eller har Britney fortsatt noe å fare med?

Si din mening her:

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)