- Platt og kjedelig

Britney Spears er tilbake med singelen «Hold it against me». Musikksjefen i P3 synes den er platt og kjedelig. Hør låta her og si hva du synes!

Britney Spears

Britney Spears har sluppet første smakebit fra sin kommende plate, men P3s musikksjef Mats Borch Bugge er ikke imponert.

Foto: Scanpix / AP / NRK

Britney Spears: «Hold it against me»

Britney Spears' nye single «Hold it against me».

Foto: Plateomslag
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I desember annonserte hun at ny plate er på vei, og i dag har den nye singelen fra Britney Spears premiere på radio i Norge.

Låta «Hold it against me» er første smakebit på det kommende albumet, som skal ta opp kampen med artister som Lady Gaga og Katy Perry.

Hør låta her:

Britney Spears: «Blackout»

Britney Spears hadde et lovende «comeback» med albumet «Blackout» i 2007...

Foto: Plateomslag
Britney Spears: «Circus»

... men nedturen begynte med «Circus» i 2008...

Foto: Britney Spears: Circus / Plateomslag
Mats Borch Bugge

... nå mener Mats Borch Bugge, musikksjef i P3 at nedturen fortsetter for Britney Spears.

Foto: NRK

Det har gått to år siden Britney Spears ga ut albumet «Circus» og nå er hun klar for å forsøke å ta tilbake hegemoniet på salgslistene.

Les også:

Ennå ikke noe navn

Det kommende albumet, som har utgivelsesdato 11. mars, har ennå ikke offisielt fått noe navn. Men med seg har Spears produsenter som Max Martin og Dr. Luke. Sistnevnte har stått bak flere av Spears’ tidligere hitlåter og det var Max Martin som blant annet skrev storhiten «Hit me baby one more time».

En demoversjon av låta ble i forrige uke lekket på nettet. Spears sjøl kommenterte lekkasjen; hun bekreftet at dette var hennes kommende single og sa at den ferdige versjonen ville bli bedre.

- Holder ikke

Enkelte kritikere er lunkne, mens låta får fire av fem mulige stjerner hos Rolling Stone og fire og en halv stjerne hos Artist Direct.

En av NRKs musikkguruer mener han har hørt Britney Spears langt bedre tidligere.

- Med det utrolige albumet «Blackout» posisjonerte Britney seg for alvor i kvalitetssegmentet. Men Britney begynte på sin musikalske nedtur med albumet «Circus» og «Hold it against me» holder ikke «Blackout»-kvalitet i de hele tatt, sier Mats Borch Bugge, musikksjef i NRK P3.

- Jeg synes låta er ganske platt og kjedelig. Jeg forventet mer av Max Martin, sier han videre.

Er den nye låta bare et desperat forsøk på å høres moderne ut for å ta opp kampen med Lady Gaga og Katy Perry, eller har Britney fortsatt noe å fare med?

Si din mening her:

Kulturstrøm

 • Ikke for gamle for turné

  – Vi har strengt tatt ikke satt noen sluttdato. Vi får rett og slett se hvor gamle vi føler oss, svarer Pet Shop Boys om å turnere etter fylte 60 år. Den britiske synthduoen, bestående av Neil Tennant (til venstre) og Chris Lowe, gir ut sitt 14. album, «Hotspot», denne uken. Til sommeren spiller de på festivalen Over Oslo. (NTB)

  Neil Tennant, Chris LowePet. Shop Boys live i Mexico 2016
  Foto: Eduardo Verdugo / Ap
 • Savner fysiske plater

  – Vi vet at den kommer ikke til å nå like langt ut som de tidligere platene, som var fysiske. Men når vi er i studio, er vi like ambisiøse. Gleden ved å skape er like stor som før. Det sier Lars Lillo-Stenberg til Kulturstripa om å lage sitt 18. album med deLillos, «Dum som et menneske».

  deLillos på Norwegian Wood