NRK Meny
Normal

- Jeg kan ikke tro det

Kanye West er svært begreistret over å ha fått med seg Jay-Z på laget for å produsere et nytt album.

Kanye West og Jay-Z

Kanye West og Jay-Z sammen på scenen tidligere i år. Nå lager de plate sammen.

Foto: Jason DeCrow / Ap

Kanye West

Kanye West jobber med et nytt album der han samarbeider med Jay-Z.

Foto: Michael loccisano / Afp

Den siste tiden er det blitt spekulert i hvem Kanye West skulle samarbeide med på sitt neste album.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

«Watch the throne»

Men denne uka er det blitt bekreftet at er Jay-Z som vil være produsent for det kommende albumet.

Albumet han nå jobber med var egentlig bare ment å bli en EP, og har hatt arbeidstittelen «Watch the throne». Men nå er prosjektet blitt utvidet til et helt album, og snart reiser West og Jay-Z til sør-Frankrike for å spille inn plata, melder The Independent.

«Sitter her i et studio to timer utenfor london, og nå begynner det virkelig å gå opp for meg at jeg faktisk skal lage et rap-album med Jay-Z» het det nylig i en Twitter-melding fra stjernen.

Har samarbeidet før

Kanye West har tidligere blant annet har vært med å produsere Jay-Z-albumet «The Blueprint» og for Jay-Z sin del blir dette det fjerde albumet han gir ut sammen med noen andre.

Tidligere har han blant annet samarbeidet med R. Kelly og Linkin Park, mens han og Kanye har samarbeidet ved flere anledninger tidligere.

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!