NRK Meny
Normal

- Hjelp oss å komme på VG-lista

 ”The Travelling Radioheads” vil gjerne bli stjerner på VG-lista. Derfor ba de listemanipulator Christer Falck om tips til hvordan man kan bli en listetopper.

Olav Viksmo Slettan, Shahzad Rana og Alex Rosén
Foto: Jan Henrik Mo / NRK

Last ned låta her


- Det er mye lettere enn dere tror. Dere er jo kjekke mennesker og har muligheten til å markedsføre dere bra, mener Christer Falck, som mener forutsetningene for å få en sommerhit uansett er at det er en knalllåt.

- Det har jo dere i hvert fall klart å lage, så jeg tror nok dere stiller litt sterkere enn Aylar og mange andre som kjemper om sommerhittittelen her.

Underbukse i betaling?

Shahzad Rana og Olav Viksmo Slettan
Foto: Geir Evensen / NRK

Likevel føler Viksmo-Slettan og Rana at de kunne trenge litt hjelp og tilbyr derfor Falck et par t-skjorter og underbukser med bilde av gutta på i betaling.

- Det hjelper nok ikke så mye, for jeg er innendørs og pusser opp for tida så det er ikke så mange som ser meg. Men jeg kan gi dem videre til noen kompiser som går mye opp og ned Karl Johan.

- Men hvordan kan vi lure oss inn på lista, undrer Viksmo-Slettan.

- Dere jobber jo i Reiseradioen og reiser litt rundt. Så hvis dere trykker opp rundt 500 singler kan dere ha signeringer i de forskjellige byene. Klarer dere å selge ut 500 i løpet av en uke er dere garantert førsteplass på VG-lista.

Får ikke platekontrakt

Christer Falch
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix

Men selv om Falck er entusiastisk i forhold til prosjektet får ikke boybandet signert noen platekontrakt på selskapet hans med det første.

- Jeg hadde veldig lyst, det vil jeg bare si. Men vi var tre på kontoret og hadde håndsopprekning. Jeg trodde jeg hadde dobbeltstemme sånn som han Idol-dommeren, men det hadde jeg ikke, så da ble det to mot en – dessverre.

Gjør plateselskapet en tabbe ved ikke å signere ”The Travelling Radioheads”? Last ned låta her  og døm selv!

Kulturstrøm

 • Lager «Buffy the Vampire Slayer»

  20th Century Fox Television skal lage en ny versjon av 90-tallsklassikeren «Buffy the Vampire Slayer», skriver Variety. Serien skal produseres av Joss Whedon, som også holdt i den originale serien. Serien handler om Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) som får et kall om å bekjempe vampyrer og etterhvert en hel mengde andre monstre. «Buffy, vampyrenes skrekk», som den het på norsk, gikk fra 1996 til 2003 og ble vist på TVNorge.

  Buffy The Vampire Slayer
  Foto: Handout © c.20thC.Fox/Everett/REX
 • Gard Nilssen ny Artist in Residence

  Gard Nilssen blir Artist in Residence i 2019, dette melder Moldejazz i en pressemelding. Nilssen omtales som en trommeslager med hjerte for jazz og improvisert musikk. Trommisen har sin bakgrunn fra jazzlinja på NTNU. Han har tidligere gjestet Moldejazz en rekke ganger med ulike band.

  Gard Nilssen
  Foto: Moldejazz