Snydelig - Meg og Kammeraten min & KORK

Nordland Musikkfestuke , Stormen konserthus
fredag 10. august kl.

Meg og kammeraten min
Foto: Andreas Førland

Med snurrig humor og musikalsk underfundige sanger, har Meg (Martin Hagfors) og Kammeraten min (Erik Johannessen) sjarmert hauger av barn og barnslige voksne i flere år. På platen Snydelig samarbeidet de med KORK for første gang. Nå drar de nordover, med et helt orkester og sanger som Heia Snusken, Hvilken oppgang bor du i? og Tabbe #9.

Alle barn og voksne i Bodø bør glede seg.


Billetter: musikkfestuka.no

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass