NRK Meny
Normal

Per Øystein Sørensen med KORK direkte fra Store studio

Fra Lippo Lippi og KORK - thirty Years of Songs!

NRK Store studio onsdag 4. november kl. 18.00

Per Øystein Sørensen - Kringkastingsorkestret - Nick Davies, dirigent

30 Years of Songs

Platecoveret til SONGS

I flere tiår har Per Øystein Sørensen vært en viktig del av norsk populærmusikk, både som utøver og låtskriver. Hans solokarriere og årene som vokalist i gruppen Fra Lippo Lippi har satt fotravtrykk etter seg og nå er de mest kjente sangene for første gang arrangert for stort orkester. I mange år har han også vært superstjerne på Filippinene der mange av disse sangene er allemannseie.

Konserten med Per Øystein Sørensen og KORK blir både tatt opp for tv og plateutgivelse.

Strømmes direkte fra Store studio.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Kringkastingsorkestret og Come Shine møttes i Store studio i 2015 for å spille standardlåter i Erlend Skomsvolls spinnville arrangementer. Erlend Skomsvoll, kapellmester og tangenter, Live Maria Roggen, vokal, Sondre Meisfjord, bass og Håkon Mjåset Johansen, trommer
Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.