NRK Meny
Normal

Opera hele landet

Søndag 24. april - Den Norske Opera og Ballett

Operaen i Bjørvika
Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Den Norske Opera & Ballett, Hovedscenen
søndag 24. april kl. 19.00

Steffen Kammler, dirigent
Birgitte Christensen, sopran - Marit Sehl, mezzosopran
Hallvar Djupvik, tenor - Audun Iversen, baryton/bass

  • Operaperler for solister, kor og orkester

Operaen er drømmenes sted, og akkurat denne kvelden vil flere hundre sangere fra hele vårt langstrakte land få oppfylt sin drøm om å få synge på selveste Hovedscenen på
Den Norske Opera & Ballett. Det er Norges korforbund som er initiativtakere til denne drømmefabrikken, og har i tillegg til hele landets orkester fått med seg et knippe med
knakende gode av solister. Vi garanterer at du får deg en kraftig dose med perler fra kjente og kjære operaer og mektig klang fra et halvt tusen sangere. Dirigenten for det hele, Steffen Kammler er absolutt i sitt rette element, som tidligere dirigent for selveste Operakoret.

UTSOLGT!

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.