NRK Klassisk ønskekonsert

Gressbakken utenfor Store studio på NRK Marienlyst onsdag 29. mai kl. 18.00

KORK på Inierstrand
Foto: NRK

Velkommen til hagefest med KORK og solister på Marienlyst!

Sitt i gresset, nyt en is og folkets egne favoritter når NRK Klassisk og KORK arrangerer konsert på plenen foran NRK huset på Marienlyst. Musikken er det lytterne selv som har ønsket seg, og de har sørget for musikalsk underholdning fra ballett til filmmusikk, folkemusikk til opera. Vi har et stjernelag med unge, dyktige solister som sammen med KORK og programleder Øyvor Bakke skal glede oss langt inn i vårkvelden.

Øyvor Bakke
Foto: Robert Rønning / NRK


Det blir mulighet for kjøp av både pølser, is og brus fra kl. 17.00.

OBS: Det tidligere værforbeholdet er nå opphevet. Om det skulle regne litt blir det utekonsert uansett!

Jakob Arvola, Øyvor Bakke, Torun Torbo

De kjente morgenstemmene på NRK Klassisk, Jakob Arvola og Torun Torbo er sammen med Øyvor Bakke ditt vertskap på ønskekonserten.

Foto: Robert Rønning / NRK

Konserten sendes lørdag 8. juni på NRK1.

Mer fra Kringkastingsorkestret

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den første av to konserter får vi musikk av Haydn, Dvořák og Prokofjev. Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.
Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den andre av to konserter får vi musikk av Boulez, Bach og Sjostakovitsj. Adrian Angelico er solist i Grieg-sanger arrangert av Popelka.
KORK har sin siste konsert i Universitetets aula med sin sjefdirigent fra 2013-2020, Miguel Harth-Bedoya. Johan Dalene er solist i Zigeunerweisen. av Sarasate og Tzigane av Ravel. KORK åpner med Mathis der Mahler av Hindemith.