NRK Meny

Nobelkonserten

Fredag 11. desember - Telenor Arena

Nobelkonserten
Foto: Bjarte Leivestad/NRK

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Telenor Arena fredag 11. desember

Nick Davies, dirigent

Hvem som får fredsprisen avgjøres etter at dette programmet trykkes, men det som er sikkert, er at Kringkastings-orkestret er med i hyllesten og spiller med stjerneartistene. Som vanlig har vi med oss dirigenten Nick Davies, en av våre favoritter, og en som kan takle både stjerner og direktesending til millioner av seere.
Program og artister offentliggjøres på nobelpeaceprizeconcert.no

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.