NRK Meny
Normal

Lido og KORK i Bodø

Stormen konserthus, Store sal
fredag 12. august kl. 21.00

Lido og KORK på Sildajazz 2015
Foto: NRK

Nick Davies, dirigent

Møt det unge, musikalske multitalentet Peder Losnegård fra Tysvær, kanskje bedre kjent under artistnavnet Lido. Han kom feiende inn på musikkscenen for fire år siden, da hans låt Different ble en av årets mest spilte. Lido trakterer flere instrumenter, blant annet piano og trommer. Han komponerer, arrangerer og produserer, i tillegg til å være en vokalist og liveartist av rang.

KORK og Lido i vanvittig samspill fra Sildajazz i Haugesund.

På Sildajazz i fjor møttes Lido og KORK til konsert for første gang, med spesialarrangement av flere av hans egne låter. Vi gleder oss til å gjenta suksessen med en konsert som virkelig viste hvordan flere forskjellige musikkgenre kan smelte sammen til noe helt unikt.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Aksel Rykkvin
Jazzsaksofonisten Håkon Kornstad ble nærmest ved en tilfeldighet "hekta" på opera. Det resulterte i operastudier, og nå kombinerer han jazz og opera på sin helt unike måte. Han har utviklet et helt nytt og underholdende konsept. Vi møter ham i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret under ledelse av Christian Eggen. Programleder er Arild Erikstad.
Gunilla Süssmann