Lido og KORK i Bodø

Stormen konserthus, Store sal
fredag 12. august kl. 21.00

Lido og KORK på Sildajazz 2015
Foto: NRK

Nick Davies, dirigent

Møt det unge, musikalske multitalentet Peder Losnegård fra Tysvær, kanskje bedre kjent under artistnavnet Lido. Han kom feiende inn på musikkscenen for fire år siden, da hans låt Different ble en av årets mest spilte. Lido trakterer flere instrumenter, blant annet piano og trommer. Han komponerer, arrangerer og produserer, i tillegg til å være en vokalist og liveartist av rang.

KORK og Lido i vanvittig samspill fra Sildajazz i Haugesund.

På Sildajazz i fjor møttes Lido og KORK til konsert for første gang, med spesialarrangement av flere av hans egne låter. Vi gleder oss til å gjenta suksessen med en konsert som virkelig viste hvordan flere forskjellige musikkgenre kan smelte sammen til noe helt unikt.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

En konsert hvor både dirigent og solist er musikere i KORK. Hans Petter Mæhle dirigerer, og konsertmester Anders Nilsson er solist i Sjostakovitsj intense og gåtefulle Fiolinkonsert nr. 2.
Tsjajkovskijs Symfoni nr. 5 fra 1888 pleier å begeistre sitt publikum. Sterke følelser, vakre og dramatiske partier, og ikke minst hvordan symfonien løfter seg fra kamp til heroisk seier. Her dirigert av en av de beste norske dirigentene, Bjarte Engeset.
Carl Nilsen har dirigenteksamen med KORK og dirigerer både Carl Nielsens Helios-ouverture og Sjostakovitsj Cellokonsert, med diplomkandidat Joonho Shim som solist. Eksamenskonsert for både Norges musikkhøgskole og TV-studentene på Høgskolen i Lillehammer. Carl Nielsen: Helios-ouverture Dmitrij Sjostakovitsj: Cellokonsert nr. 1.