NRK Meny
Normal

Lido og KORK i Bodø

Stormen konserthus, Store sal
fredag 12. august kl. 21.00

Lido og KORK på Sildajazz 2015
Foto: NRK

Nick Davies, dirigent

Møt det unge, musikalske multitalentet Peder Losnegård fra Tysvær, kanskje bedre kjent under artistnavnet Lido. Han kom feiende inn på musikkscenen for fire år siden, da hans låt Different ble en av årets mest spilte. Lido trakterer flere instrumenter, blant annet piano og trommer. Han komponerer, arrangerer og produserer, i tillegg til å være en vokalist og liveartist av rang.

KORK og Lido i vanvittig samspill fra Sildajazz i Haugesund.

På Sildajazz i fjor møttes Lido og KORK til konsert for første gang, med spesialarrangement av flere av hans egne låter. Vi gleder oss til å gjenta suksessen med en konsert som virkelig viste hvordan flere forskjellige musikkgenre kan smelte sammen til noe helt unikt.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.