NRK Meny
Normal

KORKs sommerøvingsstafett

Årets sommerøvingsstafett er over for i år, men alle videoene kan sees på KORKs facebooksider.

KORK-badeball med trombone
Foto: Clare farr / NRK

Har du sett KORKs sommerøvevideoer fra de siste to år? KORKs musikere har vist oss hvordan de kombinerer ferie og øving på kreativt vis. I år spurte vi i tillegg våre venner og fans over hele landet om de vil vise oss hvordan de øver sommeren igjennom. Klikk deg inn på KORKs facebooksider for å se deres og utvalgte KORK-musikeres sommerlige øveaktiviteter.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Kringkastingsorkestret og Come Shine møttes i Store studio i 2015 for å spille standardlåter i Erlend Skomsvolls spinnville arrangementer. Erlend Skomsvoll, kapellmester og tangenter, Live Maria Roggen, vokal, Sondre Meisfjord, bass og Håkon Mjåset Johansen, trommer
Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.