NRK Meny
Normal

Bli med på KORKs sommerøvingsstafett!

KORK vil ha din øvevideo!

KORK-badeball med trombone
Foto: Clare farr / NRK

Har du sett KORKs sommerøvevideoer fra de siste to år? (se nederst). KORKs musikere har vist oss hvordan de kombinerer ferie og øving på kreativt vis.

Er du også en som øver i sommerferien? Nå vil vi se din sommerøving. Har du med instrument på ferie eller må du improvisere? Er du på et rart eller spennende sted? Her er det bare din egen fantasi som setter begrensninger!

Vi ønsker oss en video på ca 1 minutt hvor du viser oss din sommerøving. For inspirasjon, se på et utvalg av videoene nederst i artikkelen.

De første som melder seg på vil få tilsendt KORK-badeball (som skal være med i videoen!) og instruksjon. Videoene vi plukker ut til å vises på KORKs Facebooksider vil bli honorert med en god håndfull konsertbilletter eller en CD-pakke fra KORKs svært varierte utvalg.

Frist for påmelding 20. juni eller så langt badeballageret rekker.

Frist for levering av videoer senest 10. juli

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.