KORK uten - dirigentfri sone AVLYST

NRK Store studio fredag 19. mars

AVLYST!

KORK med Kolbjørn Holthe
Foto: Clare Farr / NRK

På grunn av de gjeldende smitteverntiltak må vi dessverre avlyse konserten og sendingen fra Store studio. Konserten vil bli satt opp på et senere tidspunkt (dato ikke bestemt).

Kolbjørn Holthe, leder

  • Richard Wagner: Ouverture til Den flyvende hollender
  • Johannes Brahms: Symfoni nr. 1

Igjen møtes Kringkastingsorkestret til musisering uten dirigent, men med konsertmester Kolbjørn Holthe som spillende leder. En uke med intens lytting og musikalsk kommunikasjon skal denne gangen munne ut i Brahms’ første symfoni, et verk han brukte lang tid på å skrive, mens han strevde med å komme seg ut av Beethovens skygge. Da han først gjorde det, ble resultatet mesterlig.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den første av to konserter får vi musikk av Haydn, Dvořák og Prokofjev. Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.
Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den andre av to konserter får vi musikk av Boulez, Bach og Sjostakovitsj. Adrian Angelico er solist i Grieg-sanger arrangert av Popelka.
KORK har sin siste konsert i Universitetets aula med sin sjefdirigent fra 2013-2020, Miguel Harth-Bedoya. Johan Dalene er solist i Zigeunerweisen. av Sarasate og Tzigane av Ravel. KORK åpner med Mathis der Mahler av Hindemith.