KORK og Di Derre Live i Marka

Frognerseteren Amfi

lørdag 17. august kl. 16.00 og 20.00

UTSOLGT

di derre 2013
Foto: Gitte Johannessen / Gitte Johannessen

KORK fortsetter suksessen med sensommerkonserter på Frognerseteren Amfi. Etter deLillos og Bjørn Eidsvåg er turen kommet til Di Derre. I de få årene bandet var på sitt mest aktive har de fått Norge til å synge med på både Jenter og Rumba med Gunn. Nå er konsertene sjelden vare, og de tre konsertene ble utsolgt på kort tid. De heldige får nyte Di Derre for fullt orkester på toppen av Oslo. Produseres for TV av NRK.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass