KORK kammer - Linn Cecilie Aasvik med venner

NRK Store studio
onsdag 5. juni kl. 19.00

Linn Cecilie Aasvik
Foto: Anne Liv Ekroll / Anne Liv Ekroll, NRK

Linn Cecilie Aasvik, fløyter
Musikere fra Kringkastingsorkestret

  • Johann S. Bach: Orkestersuite nr. 2, h-moll
  • Anon. (Bolivia): Pastoreta ychepe flauta

Sist men ikke minst i sesongens KORK kammer (selv om hun faktisk spiller det minste instrumentet i orkesteret): Linn Cecilie Aasvik er KORKs solo piccolofløytist, men
trakterer selvfølgelig all slags fløyter i både orkester- og kammersammenheng. Hun avslutter med gode KORK-venner i barokkmusikk av både kjent og ukjent slag.
Orkestersuiten til Bach, det er den med den kjente fløytesistesatsen Badinerie.

Noe mer ukjent er kanskje barokkmusikk fra Bolivia, oppstått i kolonitiden og i jesuittenes møte med lokal befolkning, som også lærte å spille og lage instrumenter. Musikk av høy kvalitet, gjenoppdaget i de siste tiår og servert deg i Store studio.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass