KORK i Store studio 3 - Come Shine

Onsdag 18. og torsdag 19. november - NRK Store studio

UTSOLGT!

Come Shine
Foto: Egil Hansen

NRK Store studio
onsdag 18. og torsdag 19. november kl. 19.30

Come Shine - Erlend Skomsvoll, kapellmester

De er tilbake! For tolv år siden hadde Kringkastingsorkestret et av sine mest minneverdige prosjekter, da vi slo oss sammen med Come Shine. Det ble det både konserter, TV og CD av. Nå møtes vi igjen til to konserter i Store studio, til gamle låter i nytt arrangement, som er Come Shines spesialitet. Og i denne sammenheng er ”arrangement” et ikke helt dekkende ord, når et helt orkester lokkes ut på glattisen, langt fra den opprinnelige standardlåten.
Erlend Skomsvoll, som har arrangert alt for orkester og band, leder det hele fra pianoet. Ellers er stjernelaget Live Maria Roggen, vokal, Sondre Meisfjord på bass og Håkon Mjåset Johansen på trommer.

  • Onsdag 18/11 - Utsolgt
  • Torsdag 19/11 - Utsolgt
Come Shine
Come Shine og Kringkastingsorkestret smelter sammen i "standardlåta" My Funny Valentine". Har jazz vært vakrere?

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den første av to konserter får vi musikk av Haydn, Dvořák og Prokofjev. Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.
Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den andre av to konserter får vi musikk av Boulez, Bach og Sjostakovitsj. Adrian Angelico er solist i Grieg-sanger arrangert av Popelka.
KORK har sin siste konsert i Universitetets aula med sin sjefdirigent fra 2013-2020, Miguel Harth-Bedoya. Johan Dalene er solist i Zigeunerweisen. av Sarasate og Tzigane av Ravel. KORK åpner med Mathis der Mahler av Hindemith.