KORK i Store studio - Marius Neset

Jazzkometen Marius Neset med band og KORK i Store studio

Jazzkometen Marius Neset med band og fullt orkester direkte fra Store studio. Egne låter i hardtslående orkesterarrangement.
Marius Neset, saksofon - Petter Eldh, bass - Anton Eger, trommer - Ivo Neame, piano - Geoffrey Paterson, dirigent

Jazzkometen Marius Neset med band og fullt orkester direkte fra Store studio. Egne låter i hardtslående orkesterarrangement. Marius Neset, saksofon - Petter Eldh, bass - Anton Eger, trommer - Ivo Neame, piano - Geoffrey Paterson, dirigent

Marius Neset, saksofon
Petter Eldh, bass - Anton Eger, trommer - Ivo Neame, piano
Geoffrey Paterson, dirigent

Om det ikke har skjedd allerede: Få ørene opp for en av Norges jazzkometer, Marius Neset! Han er en av de norske jazzmusikerne som høster mest internasjonal jubel for tiden. Han opererer i et svært bredt musikkfelt og med de beste kollegene nasjonalt og internasjonalt (jfr kvartetten han er en del av på denne konserten). Han har ved flere anledninger samarbeidet med London Sinfonietta, blant annet på albumet ”Snowmelt” med egne arrangementer. Når han nå møter Norges mest allsidige orkester, blir det materiale fra denne og andre tidligere utgivelser, i tillegg til helt nytt stoff. Kom til Store studio for en av årets heftigste jazzopplevelser.

Marius Neset beskriver det slik: - Musikken er til tider rytmisk meget utfordrende. Harmonisk og melodisk veksler det fra det minimalistiske og enkle, til komplekse harmoniske strukturer og atonale melodier, med andre ord: mange kontraster!

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass