NRK Meny
Normal

KORK i Ski

Ski teaterscene
lørdag 18. november

Christian Krogvold Lundqvist
Foto: Anne Liv Ekroll / Anne Liv Ekroll, NRK

Peter Szilvay, dirigent
Christian Krogvold Lundqvist, slagverk
Solveig Kringlebotn, sopran mfl.

Vi holder fanen høyt som ”Hele landets orkester”.
Det betyr at vi så ofte vi klarer reiser til små og store steder i Norge, så sant det er en scene som kan huse et helt
orkester. Vi er stadig på utkikk etter nye arenaer, og en halvtime fra Store studio gjenåpnes det nå en scene som kan romme både et orkester og andre seceneuttrykk.
Vi er med på åpningsfesten!
Musikken blir av det fine og kjente klassiske slaget, og solistene er kortreiste. Både vår verdensberømte sopran Solveig Kringlebotn og KORKs egen slagverker Christian Lundqvist er glimrende representanter for Follos rike musikkliv.
Billetter: www.ski.kommune.no/raadhusteatret

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.