KORK i Narvik, Harstad og Finnsnes

Narvik kulturhus onsdag 25. september 19.30

Harstad kulturhus torsdag 26. september kl. 19.30

Finnsnes kulturhus fredag 27. september 19.00

Hurtigruten
Foto: Linda Pedersen / NRK

Petr Popelka, dirigent

Birgitte Christensen, sopran - Aleksander Nohr, baryton

Unge solister fra Nord-Norge

For andre gang denne høsten drar KORK nordpå, og denne gangen for å presentere den grommeste symfoniske musikken, men også møte det lokale musikklivet i Narvik, Harstad og Finnsnes. På hver konsert skal et lokalt talent innen klassisk musikk få musisere med KORK, og i Nord-Norge som i landet ellers: Det er mye flink ungdom der ute.

Solistene som er med hele veien er også fra Nord, men godt etablert i tetsjiktet av klassiske sangere i Norge i dag.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass