Knut Reiersrud band og KORK

NRK Store studio

tirsdag 8. desember kl. 19.00

Knut Reiersrud på Blues in Hell
Foto: Per Ole Hagen

Knut Reiersrud band

Knut Reiersrud, gitarer

David Wallumrød, tangenter

Bjørn Holm, gitar

Nikolai Hængsle Eilertsen, bass

Andreas Bye, trommer

Kringkastingsorkestret

Christian Eggen, dirigent

Norges ukronede blueskonge og gitarist av første klasse, Knut Reiersrud tar med seg bandet sitt og slår seg sammen med KORK for opptak og konsert i Store studio. Det er ikke nødvendigvis så oppsiktsvekkende at KORK samarbeider i alle stilarter, men det som er spesielt denne gangen er at Knut Reiersrud band skal spille fra den klassiske kanon: Largo-satsen fra Antonín Dvořáks niende symfoni (Fra den nye verden) og den ikoniske langsomme satsen fra Beethovens syvende.

Dette blir Beethoven og Dvořák som du aldri har hørt det før!

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den første av to konserter får vi musikk av Haydn, Dvořák og Prokofjev. Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.
Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den andre av to konserter får vi musikk av Boulez, Bach og Sjostakovitsj. Adrian Angelico er solist i Grieg-sanger arrangert av Popelka.
KORK har sin siste konsert i Universitetets aula med sin sjefdirigent fra 2013-2020, Miguel Harth-Bedoya. Johan Dalene er solist i Zigeunerweisen. av Sarasate og Tzigane av Ravel. KORK åpner med Mathis der Mahler av Hindemith.