Operagalla

Onsdag 19. august - Universitetets aula i Oslo

Ingeborg Gillebo

Ingeborg Gillebo

Foto: Fred Olav Vatne

Universitetets aula onsdag 19. august kl. 19.30

Markus Lehtinen, dirigent

Ingeborg Gillebo, sopran

KORK samarbeider med de beste av sangsolister i samarbeid med den godt etablerte Dronning Sonja Internasjonale Musikkkonkurranse for sangere.
I Aulaen får du møte en tidligere prisvinnere, med internasjonal operakarriere:

Ingeborg Gillebo (2. pris i 2011) hadde nylig sin debut på Metropolitan-operaen, og gjester stadig operascener verden over, sist i sommer som Cherubino på Drottningholms slottsteater..

I Oslos aller fineste konsertsal og under Munchs storslagne veggmalerier får publikum operahøydepunkt av komponister som Mozart, Verdi, Wagner, Bellini m.fl.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den første av to konserter får vi musikk av Haydn, Dvořák og Prokofjev. Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.
Innsettelseskonsert for KORKs nye sjefdirigent Petr Popelka. I den andre av to konserter får vi musikk av Boulez, Bach og Sjostakovitsj. Adrian Angelico er solist i Grieg-sanger arrangert av Popelka.
KORK har sin siste konsert i Universitetets aula med sin sjefdirigent fra 2013-2020, Miguel Harth-Bedoya. Johan Dalene er solist i Zigeunerweisen. av Sarasate og Tzigane av Ravel. KORK åpner med Mathis der Mahler av Hindemith.