NRK Meny
Normal

Fargespill og KORK

Det Norske Teatret

søndag 14. mai kl. 17.30

Fargespill og KORK
Foto: Magnus Skrede

100 barn fra 35 land sprenger musikalske grenser sammen med Kringkastingsorkestret. Fargespill ble startet i 2003 og har siden da gledet et stort publikum med fargesprakende og gripende forestillinger, fylt av sanger, rytmer og dans. De aller fleste på scenen er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere, og det er deres sanger og danser som i møte med norske barns musikk skaper hele den spektakulære forestillingen.

I 2016 møttes Fargespill og KORK på Festspillene i Bergen, og sammen løftet de taket i Grieghallen i en konsert som siden er vist i Hovedscenen på NRK2. Nå kommerhele gjengen til Oslo og Det Norske Teatret for én eneste forestilling.

BILLETTER

Se Fargespill på Hovedscenen

I ensemblet fra Bergen får barn og unge anerkjennelse for den de er og det talentet de har, uavhengig av bakgrunn. Samhold og beinharde øvelser gir oss mestere på scenen. Et fyrverkeri av musikalske og kulturelle møter som går rett i hjertet.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.