NRK Meny
Normal

Fargespill og KORK

Det Norske Teatret

søndag 14. mai kl. 17.30

Fargespill og KORK
Foto: Magnus Skrede

100 barn fra 35 land sprenger musikalske grenser sammen med Kringkastingsorkestret. Fargespill ble startet i 2003 og har siden da gledet et stort publikum med fargesprakende og gripende forestillinger, fylt av sanger, rytmer og dans. De aller fleste på scenen er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere, og det er deres sanger og danser som i møte med norske barns musikk skaper hele den spektakulære forestillingen.

I 2016 møttes Fargespill og KORK på Festspillene i Bergen, og sammen løftet de taket i Grieghallen i en konsert som siden er vist i Hovedscenen på NRK2. Nå kommerhele gjengen til Oslo og Det Norske Teatret for én eneste forestilling.

BILLETTER

Se Fargespill på Hovedscenen

I ensemblet fra Bergen får barn og unge anerkjennelse for den de er og det talentet de har, uavhengig av bakgrunn. Samhold og beinharde øvelser gir oss mestere på scenen. Et fyrverkeri av musikalske og kulturelle møter som går rett i hjertet.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Aksel Rykkvin
Jazzsaksofonisten Håkon Kornstad ble nærmest ved en tilfeldighet "hekta" på opera. Det resulterte i operastudier, og nå kombinerer han jazz og opera på sin helt unike måte. Han har utviklet et helt nytt og underholdende konsept. Vi møter ham i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret under ledelse av Christian Eggen. Programleder er Arild Erikstad.
Gunilla Süssmann