Falstaff - Eksamenskonsert for Operahøgskolen

Den Norske Opera & Ballett, Scene 2
torsdag 2. april og fredag 3. april kl. 19.30

Falstaff. Adolf Schrödter

Sangere fra KHIO
Gregor Bühl, dirigent
Stefan Herheim, regi

  • Giuseppe Verdi: Falstaff

Det var med stor glede KORK samarbeidet med avgangsstudentene på Operahøgskolen om operaen Hans og Grete i forrige sesong. Tilfanget av dyktige sangere i Norge øker, og vi har stor tro på at også denne forestillingen, tross
eksamensnerver, først og fremst skal bli en nytelse for publikum. At Verdis siste opera Falstaff er av det virkelig lystige slaget bør heller ikke legge noen demper på stemningen, ei heller at det er en av våre internasjonalt feirede regissører, Stefan Herheim som har regi på det hele.

BILLETTER

Mer fra Kringkastingsorkestret

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Meloditimen med Kringkastingsorkestret var fra 1946 og i 18 år fremover et av radioens mest populære program. Programmet er gjenoppstått på radio, og av og til slår KORK til med en Meloditime for et fullsatt Store studio. Denne gangen har de med seg Erlend Skomsvoll (piano) og Tuva Syvertsen (vokal). Dirigent: Magnus Loddgard. Programleder: Jan Fredrik Heyerdahl.
Norsk urfremføring i Store studio. House of Sound av Nils Henrik Asheim omkranses av Lutoslawskis lille suite og Sjostakovitsj´ sjarmerende Pianokonsert nr. 2. Virtuos solist er Sveinung Bjelland og Peter Szilvay dirigent.
KORK med sjefdirigent Miguel Harth-Bedoya og bratsjkometen Eivind Holtsmark Ringstad. Jennifer Higdons Grammypriste Bratsjkonsert spilles for første gang i Norge. Med på kjøpet får vi et virtuost ekstranummer og feiende karnevalsmusikk av Dvoràk.