Her er du: NRK.no > NRK P3 > Spill og humor
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SPILL MENY HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Spilloversikt
Har du fått med deg Mujaffa, Eli Rally og Ari Behn-spillet Defending the honour? Her finner du en oversikt over alle spillene som ligger på upunkt.

Mujaffa

Mujaffa-spillet er laget av våre kolleger i Danmarks Radio som har Danmarks svar på upunkt, nemlig skum (dr.dk/skum). Mujaffa het egentlig Perker-spillet (pakkis-spillet) men det ble for sterk kost for Norge. Mujaffa er en omvendt psykologisk kommentar til stereotype oppfatninger av pakistanere i Danmark. Spillet har blitt oppfattet rasistisk, men har vunnet pris for antirasistisk holdningsarbeid.

Trykk for å spille Mujaffa



Klin til FrP

Are og Odin ba upunkt lage et spill de kunne bruke til å få ut sin frustrasjon over at FrP gjør det så godt på meningsmålingene. - Hvordan kan et parti si at de vil ta penger fra bistandsbudsjettet for å få billigere alkohol, sier en frustrert Are Sende Osen. Nå kan du også bruke spillet som ventil.

Trykk her for å spille FrP-spillet



Are og Odins sauespill

Med glede og stolthet lanserer Are og Odin sitt nye og svært spennende sauespill - som er positivt ladet og animaletisk godkjent av Odin Jensenius. Moroa går ut på å merke fine, hvite, brekende sauer med grønn maling, mens du samtidig for all del må unngå det stadig oppdukkende sorte fåret som kaster seg inn i leken fra alle kanter og helt uten hemninger. Den som får flest poeng vinner!

Trykk her for å spille Sauespillet



Are og Odins Keikolizer

Javisst er han søt, og javisst var han flink i Free Willy, men hva skal vi egentlig med spekkhoggeren Keiko? Upunkt har svaret! Prøv vår Keikolizer.

Trykk her for å leke med Keiko



Behn - Defending the honour

Oppfølgeren til Redd Monarkiet fikk en røff start og ble stoppet før det var lansert. Grunnen til dette var falske rykter om nakenbilder. Spillet skapte så store bølger at det endte som førstesidestoff og TV-debatt uten at noen overhodet hadde sett det. Rett før prinsesse-bryllupet passerte det sensuren og ble publisert for første gang.

I "Behn - Defending the honour" skal du forsvare Ari og Märthas ære. Noen skal du betale for å bli kvitt andre må skytes. For all del ikke skyt bruden, da er spillet over.

Trykk her for å spille Defending the honour



Roy Behn - All Occations Collection

Denne lille saken ble laget i forbindelse med Defending the honour. Dette er egentlig ikke et spill, men en samling manipulerte bilder av brudeparet iført humoristiske antrekk i fargene siriss og mint som var designprofilen til prinsesse-bryllupet.

Trykk for å se Roy Behns Collection



Eli-Rally

Hvor var du da Eli Hagen kjørte utfor slottstrappa? Vi var ihvertfall her og laget rally-spill. I Eli-Rally skal du kjøre ned flest mulig mennesker på slottsplassen på kortest mulig tid. God tur!

Trykk her for å spille Eli-Rally



Publisert 23.05.2002 18:40 - Oppdatert 18.10.2002 16:29


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no