Her er du: NRK.no > NRK P3 > Spill og humor
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SPILL MENY HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Ari Behn - Defending the honour
Ari har en høne å plukke med en og annen fotograf...
Ari har en høne å plukke med en og annen fotograf...
Upunkt stiller opp for monarkiet nok engang. I spillet "BEHN - Defending the honour!" er du Ari Behn og nervøs som bare faen for både gamle venner, venninner og andre tvilsomme bekjentskaper. Defending the honour - Spill spillet her!


Hva var den bevegelsen bak gardinen? Hvorfor lukter det hest i leiligheten din? Den siste tiden som ettertraktet gladgutt og ungkar nærmer seg brutalt slutten for Ari Behn.

Plaff ned beilere

I "BEHN - Defending the honour!" er det du som er Ari, og fortiden har endelig tatt deg igjen. Som den ekte duellanten Ari har vist seg å være, tar han opp kampen mot tvilsomme fotografvenner, gamle damebekjentskaper og potensielle beilere til kronprinsessen. Med våpen og penger i dungevis tar Ari opp hansken og nedkjemper sine skjeletter fra skapet. Spill og hjelp Ari til seier!

På rollelista:


Kjetil Rollnes:

naturlig deltaker etter "penn-duellen" med Ari Behn. Rollnes kunne selv velge våpen, og har endt opp som en mutert flyvende og udødelig "Ninja-Elvis"...

Torpedoen "Bernt" (alias Aris forlegger):


Bernt er din høyre hånd og kommer på besøk hver gang du skyter noen, og tar med seg likene. Og er du tom for penger kommer likegodt Bernt og plaffer deg ned.

Anne Kath Hærland:

Ekskjæresten til Ari Behn som sjelden lar anledningen gå fra seg til å sende en fjert i Aris retning, gjerne i beste sendetid på NRK1. Men det er ikke godt å si om hun EGENTLIG fremdeles er forelsket i Ari. Uansett har hun troppet opp ganske lettkledd i Aris leilighet, og det er selvfølgelig krise!

Jon Almås:

Almås gikk ned på kne og fridde til Märtha under en fjernsynsoverført pressekonferanse på slottet, i et desperat forsøk på å redde henne fra Ari (eller noe slikt). I dette spillet er det av en eller annen grunn John Almås som kan skade Ari mest...

Per Heimly:

Nordnorsk, blakk og dandy. Fotograf Per Heimly solgte pikante Ari-bilder til Se&Hør og tok deretter en liten ferie i Milano... Men Ari er igjen tilbake med kamera, han står på verandaen din og tar bilder av deg. Det gjelder å kvitte seg med den innpåslitne fotografen...

Hesten til Märtha:

Dette er hesten Märtha fikk av Rimi-Hagen. Den har forfalt litt i det siste, men prøv likevel å unngå å treffe den. Hvis du skyter DEN med pistol mister du NEMLIG ett stilpoeng OG Märtha blir kjempemuggen...

To polske tvillinger:

To søte jenter (med hang til aerobic) som Ari møtte i Las Vegas har tatt turen til Norge, ens ærend for å kaste sand i hjulene til Ari..

Følg med videre, det vil komme flere scener i såpeoperaen og spillet "Behn - Defending the honor"!

Hilsen upunkt-redaksjonen


Publisert 22.05.2002 18:31 - Oppdatert 12.06.2003 13:16


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no