quart banner

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)



Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):



  UPUNKT*

Wyclef Jean 

En av de helt store artistene i fjor, Wyclef Jean, er regnet som hovedattraksjon i år. Sammen med Alanis Morissette gjør han tirsdagen til superstjernenes dag.

Tragisk er det derfor at det bare er en times mellomrom mellom showene, men når WJ går på scenen i Bendiksbukta tirsdag klokken 21.00 har du i hvert fall en sløy time med deilig rap & R&B foran deg, før du eventuelt må løpe opp bakken for å få med deg canadisk rock.

Wyclef Jean trenger vel ikke rare presentasjonen, but here goes: Amerikansk innvandrer fra Haiti, vokst opp i Brooklyn der han traff soulmate Pras og sammen med Lauryn Hill dannet The Fugees som i 1996 klatret helt til topps med albumet "The Score". Uten å bli oppløst har The Fugees fortsatt til gode å komme med oppfølgeren. Til gjengjeld har alle tre hatt stor framgang med diverse soloprosjekter. Wyclef Jean var førstemann ut i 1997 med albumet "Presents the Carnival Featuring the Refugee All Stars", og deretter med den relativt ferske oppfølgeren "The Eclectic: 2 Sides II A Book" og hitsingelen "911" med i bagasjen til Kristiansand og Quart.

Vi sier bare god fornøyelse! Stedet var altså Bendiksbukta tirsdag kllokken 21.00.


Quart
Quart01 - Program
Artistene
Anmeldelser
Quart01 - Scenene
Godt salg, men fortsatt billetter igjen!
PETRE Superreal
Quart på mobilen din!
NRK + Quart

 Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -