Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Nye Guns'n'Roses
Nyttårsaften debuterte den nye utgaven av Guns'n'Roses på House of Blues i Las Vegas. Ifølge øyenvitner var det et oppegående band som spilte sin første konsert på over sju år, melder mtv-news.

I tillegg til gamle favoritter spilte bandet fire låter som visstnok blir å finne på det kommende albumet "Chinese Democracy", som er ventet i løpet av et halvt år. Titlene er som følger: 'the Blues', 'Chinese Democracy', 'Oklahoma' og 'Silk Worms'.

Den eneste som er igjen av originalmedlemmene som ga ut debutalbumet 'Appetite for Destruction' er vokalist Axl Rose. Den nye besetningen består av tidligere medlemmer av bl.a Primus, Nine Inch Nails, Replicants og ikke minst The Replacements. I tillegg er fremdeles keyboardist Dizzy Reed med fra tidligere utgaver av bandet.

Guns'n'Roses åpnet konserten med klassikeren "Welcome to the Jungle" og avsluttet med den ikke mindre klassiske "Paradise City". Og viktigst av alt for Guns-fans, konserten forløp uten noen av de anfall og nykker Axl Rose etter hvert var mest kjent for. Tvert imot, mannen virket blid og fornøyd hele konserten i gjennom, kan man lese i de anmeldelser som er lagt ut på fan-nettstedet www.gnr.com.ar.


Publisert 03.01.2001 12:51 - Oppdatert 03.01.2001 12:54


hvit pixel 1 x 1
LENKER
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no