Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Kristin Winsents
Programlederen i Musikkmisjonen på Petre, som skal sende direkte fra Bylarm, tror Gisli og Matias Tellez blir hete navn under årets festival.

Kristin Winsents er programleder i Musikkmisjonen på Petre.

- Hvem har du mest forventninger til foran Bylarm 2004?

- Frode Fivel, som burde fått mer buzz for debutalbumet "Patience will winn", Jose Gonzales - en følsom svenske, Side Brok som har de morsomste tekstene på norsk og enormt bra flyt og Washington, et mer enn lovende tromsøband. Jeg elsker plata til The Lionheart Brothers, og nå må jeg snart få sett dem live. Ifølge ryktene ruler de hardt. Bazooka Boppers, som gir alt på scenen og The Beautiful People, som ga meg gåsehus under Zoom-finalen. Jeg håper de kan overgå seg selv under Bylarm. I tillegg
Lorraine fordi nevøen min spiller gitar i bandet og fordi de er undervurderte.

- Hvilke band må folk absolutt få med seg?

- De samme bandene jeg allerede har nevnt, selvfølgelig. Men det finnes mange flere godbiter å få med seg: Datarock, Lukestar, Black Jackets, Pass It-kvelden på Agora, Bonk, The Indikation, Mayflies og Silence The Foe. Jeg håper også at flest mulig dukker opp på Musikkmisjonens scene på Kvarteret torsdag kveld mellom 2000 og midnatt. På scenen står Gin and Tonic Youth, Elektrofant, Sondre Lerche, Juliant Berntzen og Spetakkel. Og alle musikkmisjonærene, så klart!

- Real Ones og Johndoe var blant bandene alle snakket om etter Bylarm i fjor; hvem snakker vi om i år?

- Det ligger i kortene at Gisli (som allerede har fått oppslag i engelske Q magazine) og det 14-årige vidunderbarnet Matias Tèllez with Foliage kommer til å få endel oppmerksomhet. Har også stor tro på Side Brok, Washington, The Lionheart Brothers, Bazooka Boppers og The Beautiful People.

Av Karen Moe Møllerop og Morten Skogly, NRK Upunkt


Publisert 09.02.2004 14:16 - Oppdatert 09.02.2004 14:42


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no