Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Ragnhild Laukholm Sandvik
Programlederen i Urørt har også sine klare favoritter foran by:Larm i Bergen.

Ragnhild Laukholm Sandvik er programleder i Urørt på Petre.


- Hvem har du størst forventninger til foran årets Bylarm?

- Jeg gleder meg enormt til å se Sissy Wish og har også store forventninger til Gisli. Han er en spennende artist som fortjener oppmerksomhet. Side Brok er kanskje favoritten blant Urørt-bandene på Bylarm og definitivt yndlingene mine innen norsk hiphop. Andre Urørt-artister jeg gleder meg til er Anja (elektrolady med nydelig stemme), Elektrofant, ikke minst den glade Professor Pez og Washington, som på tross av et under middels bandnavn i hvert fall har laget én nydelig låt - sikkert flere. Palermo har jeg også stor tro på. De har nylig mistet en mann til Kentucky etter at han ble kjæreste og startet band med Hilarie Sidney fra Apples in Stereo, men har fått med seg Jan Kristian Furuheim (Safariari) til Bylarm. Og så ser MAO - Bergenscountry allstars - ut som noe jeg kan kose meg med .

- Er det andre ting du gleder deg til?

- Ellers blir jo Urørtfinalen et høydepunkt! Fra 18 til 20 fredag på Kvarteret står slaget om å bli årets Urørt. Vinneren får spille inn musikkvideo med Lydverket, og ikke minst, mottar de statuett som årets Urørt-kunstner utformer i dette øyeblikk i tråd med Urørts vakre designprofil. Ti låter konkurrerer, og vi kan by på alt fra spanskspråklig vise-elektronika og sunnmørsk rap til ekstrem-skranglete rock.

- Hvilke andre konserter skal du sjekke ut?

- Mathias Tellez fordi han har gitt ut en fin ep og alle snakker om ham, Orango fordi jeg er spent på plata deres, The Beautiful People, Hanne Hukkelberg samt Galant-kollegaene til Professor Pez; Herr Nilsson og Unknown Joe.

- Hva blir årets hype?

- Tja, hvem vet, det kan jo se ut som unge herr Tellez får mye oppmerksomhet. Side Brok gjør helt sikkert det og Gisli, håper jeg.

Av Karen Moe Møllerop, NRK Upunkt


Publisert 09.02.2004 13:36 - Oppdatert 09.02.2004 14:43


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no