Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Ukas album uke 18: RES
RES' debutalbum
RES' debutalbum "How I do"
På tide å samle sommerlåtene på en minidisc! Musikk for hode, hjerte og føtter. I år må RES med "The Golden boys" med - hentet fra ukas album på Petre.

Hver sommer så må man lage en sommersamling med friske låter. Solsamlinga. Godlåter til å bli i godt humør av, til å ha på øret på vei til øyene for å bade. Til å ha i parken mens man spaner inn de vakre menneskene. Å sette sammen en minidisc for hode, hjerte og føtter er en fin forsommertradisjon.

Hva må med?

"Here comes the sun" med Beatles er selvskreven. De La Souls "Eye know" må med. Dionne Warwick med "Do you know the way" og GZAs "Beneath the surface" var med i fjor. Slagere som "Summer in the city" og Raga Rockers "Varme dager" kan også være med.

Klare for sommeren

I år må vi ha med RES med "The Golden boys". Hun synger med kul stemme. Litt sånn sprø og overlegen. Amerikanerne kaller det streetsmart.
RES.
Gatesmart. Parksmart, sier vi. Stramt produsert av en gammel ringrev, Doc, som visstnok er en legendarisk gitarspiller. Litt dubrytmer, litt hipp R'n B, på med solbrillene, en iskald eplemost, bok og teppe så er vi der. I fjor var det Mary J. og Destinys Child. I år er RES (uttales 'ris') vår venninne i årets plen- og asfaltsommer.

Shareese Renee Ballard fra Philadelphia, fant låtene sine i New York sammen med familievennen Santi White. Etter det har hun blant annet samarbeidet med Wu Tang Clan-medlem GZAs soloplate "Beneath the surface".
RES har sommerfeelingen inne.

Ultracatchy

"The Golden Boys" med RES har blitt spilt mye på Petre de siste ukene. I tillegg til å være en ultracatchy låt, advarer den mot å legge seg flat for glamour og mediahype. Den er på Ukas Album her på Petre. RES sitt debutalbum "How I do" er en blanding av R'nB og pop. Den passer perfekt for bysommeren!

Av Siri Narverud Moen, Kaliber
Tilrettelagt for nett av Tor-Erling T. Ruud, NRK Upunkt


Publisert 30.04.2002 12:59


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no