Her er du: NRK.no > NRK P3 > Ekstremsport
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
EKSTREMSPORT HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: SKATE-ARKIV

NM i skateboard 2003

Årets skate-NM i Horten bekreftet at Norges beste skater heter Fredrik Austbø.

Hamar Open 2003

Norges nye brettkomet Fredrik Austø sikret seier på Hamar Open i helgen. Se bilder og video fra skate-turneringen og festen lørdag kveld.

Skatekjendiser besøker Oslo

Nylig fikk vi celebert skate-besøk i hovedstaden. Se video og bilder av Eric Koston, Tom Penny, Rick McCrank og resten av éS-teamet i Oslo.

1 million til skaterne

Oslo sitt tilbud til skaterne stinker. Hovedstaden har det dårligste opplegget i Norge, Norden og hele Europa. Skaterne vil ha 3 millioner til skatehall, Oslo vil gi litt.

Hva mener du? Si din mening her


Adil bombet skate-rekord

Lange forbredelser ga uttelling for Adil Dyani på Rådhusplassen lørdag. Den norske skate-kongen havnet i Guinness rekordbok med sin "bomb-drop". Se bilder og video fra begivenheten!

NM-skatere på Alta-demningen

Når man er i Alta bør man ta en sightseing-tur til Alta-demningen. Det gjorde Norges beste skatere og vi ble ikke skuffet.

Skate-NM total!

Årets skate-NM i Alta er forlengst i boks. Henning Bråthen tok sin andre strake seier i street, Christian Brox imponerte på mini-rampen mens Mathias Skar var sjef blant juniorene. Se video og bilder av alt her.

Rekordforsøk på skateboard i Oslo

Adil Dyani har markert seg som en av Norges dristigste skateboardere. Nå skal han hoppe fra en lift 10 meter over bakken og forhåpentligvis lande på brett.

Skate-start i Alta

Skate-NM er i full gang i Alta. Kvalik-rundene for mini-ramp og street ble en høykvalitets skate-seanse med sol i ryggen og deilig sommertemperatur. Se bildene her!

Skate-NM i myggland

Landets beste skatere har pakket myggolje og ullundertøy i sekken når de reiser opp for å delta i årets NM. For fra 25. til 28. juli blir det første gang avholdt NM nord for Trondheim, nærmere bestemt Alta i Finnmark!

Fylte buss med ferske skatere

Om man er litt lei av å leke der man er bør man få rævva i gir å reise til et nytt sted. En busstur i nabolaget med de rette menneskene kan gi ny skate-inspirasjon.

Ny skatepark i Asker

Kenneth Gjør K-grind
Asker åpnet i april sin nye skateboardpark på ”Føyka”, to minutters gange fra Asker sentrum. Upunkt filmet kaoset.

Rullebrett i snøen!

Skate på vinterføre. Med det nye snowskate-brettet er det plutselig ingen problemer å gjøre varials og kickflip som på et skateboard.

Svettet mest på Quart

"Dette er en skandale, denne store banen er alt for liten! alle bare flyr over kanten! Skal det være sånn?". Se slideshow fra skateoppvisningen på Quart-festivalen her, sent men godt....

Urban Games

Ungdomsaction-festivalen "Sprite Urban Games" gikk nylig av stabelen i en grønn lunge i London. 19.000 ungdommer mellom 14 til 30 var innom og opplevde action, dans og musikk. Og ikke minst; mange deltok selv. Upunkt var der også.

"Fine Fritjof og artige Anton"

"Fine Fritjof og artige Anton" heter denne 8 minutter lange kortfilmen som er laget for Upunkt. Den ene er litt over 30 og den andre er litt over 20. Guttene drar rundt i Oslo og finner formen.

Se Adil Dyani i aksjon

Adil Dyani var nylig i gamlelandet for å vise ferdigheter på rampen. Han ble i samme slengen filmet av NRK, og den fete skatevideon kan du se her.

Norb-turnéen 2001

Norsk Organisasjon for Rullebrett (NORB) er i gang med sin tredje sommerturné. Sju habile norske skatere skal landet rundt og redde barna. Og vise folk hva radikal skating på norsk innebærer. Upunkt filmet Henning Braaten i Oslo.

Sommerens skateboardoppvisning!

Søndag 3. juni kommer noen av verdens beste skateboardere til Norge. Med streetskaterne Chad Muska og Jamie Thomas i spissen skal Circa Shoes-teamet holde en uformell oppvisning foran skaternes samlingspunkt i Oslo; Rådhus-trappen


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no