Her er du: NRK.no > NRK P3 > byLarm
- urørt
- event
- petre
- mPetre
- topp 20
- lydverket
20 SISTE UPUNKT
Fire artister - fire scener. Upunkt presenterer Jim Stärk, Mohammed, Gothminister og Sissy Wish, nesten live fra by:Larm.


Blue Garden var en av de mest spennende scenene under by:Larm i Trondheim. Her finner du opptak av alle 12 konsertene.


Minor Majoritys såre og ulidelig vakre fremførelse av "Dancing in the backyard" var utvilsomt by:Larms magiske øyeblikk. Se selv!


by:Larmen har lagt seg, og Trondheim er tilbake i sitt vanlige gjenge. Folk som var på by:Larm denne helga kan nå tenke tilbake på alle de sinnsykt bra konsertene de har vært på - om de kom inn da.


Søndag kunne bransjefolk endelig trekke pusten og hvile ut etter tre hektiske by:Larm-døgn. Nå er det bare å samle krefter til neste års arrangement i Bergen.


Alarmprisen 2003 ble en festforestilling med et stappfullt Samfundet i Trondheim som arena. De glade vinnere fikk overlevert sine priser av celebre prisutdelere. Den gjeveste prisen av dem alle gikk til tre jenter fra Bergen - Ephemera!


TNT følger i kollegaenes fotspor etter at samleplata med Stage Dolls har solgt godt. Nå gir også de ut en best of-plate. Se bilder fra deres konsert på by:Larm.


Hele 14 Urørt-band ble invitert til å spille på by:Larm. Vi fulgte opp noen av dem med bilder fra konsertene, her kan du se hvordan det gikk.


Diaz gikk til frontalangrep mot musikkpressen med motorsag og Paperboys fikk ungpikene til å hyle. Se høydepunktene fra fredagens National Rap Show på 2xH-festivalen i Trondheim.


Kritikarane var lunkne i fjor sommer. Eit år etter er det heile forandra. Det er ingen spøk å spele på Norwegian Wood, men det nytter. Tre av fjorårets band på NRK scena under Norwegian Wood, viste seg fram på Bylarm. Ein av dei blei årets bylarmer.


Enhver prisutdeling med respekt for seg selv har et green-rom. Der skal kjendisene, sammen med alle de som har sneket seg inn, flashe drikkebonger og øve seg på takketaler. Vi tok polaroidbilder av alt.


Debatt-header2
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no