Her er du: NRK.no > NRK P3 > Arkiv > usett
delelinje_stiplet_776.gif
10 SISTE UPUNKT
Fyll opp
NuhetsbrevNyhetsbrev?Andre nyhetsbrev
 
Vilkår
VILKÅR FOR INNSENDELSE AV EGENPRODUSERT MATERIALE TIL NRK.NO

1.
Innsendelse av egenprodusert materiale til nrk.no innebærer at innsenderne gir NRK rett til å gjøre hele eller deler av materialet tilgjengelig på internett, herunder mobilt internett, via nrk.no. NRK gis også rett til eventuelt å gjøre hele eller deler av materialet tilgjengelig i NRKs øvrige medier, herunder interaktiv tv. NRK har også rett til å utveksle materialet med andre, nordiske kringkastingsforetak innenfor rammen av alminnelig programutveksling.

Innsenderne innestår for at alle som har medvirket ved produksjonen, eller som opptrer, avbildes, omtales eller på annen måte utgjør en del av produksjonen, har gitt sitt samtykke til at materialet benyttes av NRK i samsvar med bestemmelsene i pkt 1 og 2.

Ved innsendelse til nrk.no skal innsendernes og/eller produsentenes navn og adresse oppgis. Dersom filming eller fotografering er gjort av andre enn innsenderne, skal også navn og adresse på fotografen oppgis.

Egenprodusert materiale som sendes inn til nrk.no vil ikke bli returnert innsenderen. NRK plikter heller ikke å oppbevare materialet.

Bruken av innsendt materiale i samsvar med bestemmelsene i pkt 1 og 2 er vederlagsfritt for NRK.

2.
NRK har det redaksjonelle ansvar for alt som gjøres tilgjengelig via nrk.no og i NRKs øvrige medier. NRK skal ha full redaksjonell frihet i forhold til innsendt materiale, herunder bl.a. til å bestemme om, hvorledes, når og hvor lenge materialet skal være tilgjengelig via nrk.no og/eller i NRKs andre medier.

Innsendt materiale skal ikke inneholde elementer som andre enn innsenderen(e) har rettigheter til. Dersom det i det egenproduserte materialet er benyttet elementer som andre har rettigheter til, for eksempel musikk eller filmklipp, plikter innsenderen å opplyse om dette ved innsendelsen samt legge ved dokumentasjon for at rettighetene er klarert.

Eventuelle krav fra tredjemenn som følge av NRKs bruk av det innsendte materialet, og som har sitt utspring i forhold innenfor innsendernes ansvarsområde, vil av NRK bli henvist til innsenderne. NRK tar forbehold om at eventuelle kostnader eller annet økonomisk tap NRK måtte bli påført som følge av bruken av det innsendte materialet, vil kunne bli krevet erstattet av innsenderen.

- - -

Jeg aksepterer vilkårene ovenfor.


__________________________


(skriv under på linjen, og skriv navnet ditt, sted og dato med blokkbokstaver under linjen)




Publisert 06.04.2001 11:03


OPPDATERT UPUNKT:
5 SISTE KARATE:
5 SISTE MUSIKK:
5 SISTE FILM:
 
delelinje_stiplet_776.gif
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no