niveanatt_3.jpg

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):  Vant digitalkamera!

En voldsspiral der alle bomber alle! Et enkelt, reint og direkte budskap. Åse og Maria vant et digitalt kamera i Nivetteverkstedet.

  Siste episode

Siste episode! Gustav og Sofia har nettopp hoppet ut av heisen i superfart for å slippe unna de drepende kulene til de amerikanske soldatene! Hvordan skal dette ende?
 
  Niveanatt: Fred i vår tid

Enighet i forhandlingene! Statsministeren og Forsvarsledelsen fikk i morges i stand en fredsavtale med amerikanske myndigheter.

  Niveanatt: Kjempen ved kaia

Hangarskipet USS Reagan har lagt til kai ved Horten i Oslofjorden. Det enorme skipet ble møtt av nysgjerrige vestfoldinger, som hadde trosset portforbudet for å ta kjempen i nærmere øyesyn.

  4/4: De gode og de onde

Som guttunge hørte jeg om krigen mellom Iran og Irak på TV. Jeg hadde lært om annen verdenskrig på skolen og spurte i den anledning mine foreldre om hvem som var de gode - Var det Iran eller var det Irak? "Ingen av dem," sa far. Det svaret plaget meg i mange år etterpå.

  Niveanatt: CocaSony overtar NRK

Endelig slutt på NRK-underskuddene! Det multinasjonale selskapet CocaSony overtar driften av NRK med umiddelbar virkning.
 
  Vinn digital-kamera!

Vinn et digital-kamera! I Upunkts Nivettesverksted kan du legge inn bilder, tegninger, poesi og lyd. Vær kreativ og vinn!

 Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -