skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
NY - P1 Radio Oslofjord  3_1_banner
Her er du: NRK.no > NRK P1 Oslofjord Sist oppdatert 13:12
Postadresse:
NRK P1
7005 Trondheim
Epost:
Kanalsjef P1:
Programleder:

 
NRK Oslofjord:
Fra og med 1.april takker Anne Marte Moe for seg, her i NRK Oslofjord. "Det blir vemodig å slutte - jeg kommer til å savne lytterne og den gode musikken!", sier hun til kanalen. Christine Hauge, kjent som programleder i P3, mPetre og Østlandssendingen, vil bli Håvard Syltes nye makker i The Håvard Sylte-Show hverdager fra 13.05!

NRK Oslofjord 27. mars

Besøk i studio!

Foto: Mellissa Stewart
I morgen får vi storfint besøk her i The Håvard Sylte-Show! Den tidligere frontfiguren og vokalisten i Transvision Vamp, Wendy James er i Norge sammen med sitt eget band, Racine, i forbindelse med en omfattende europaturne. De er ute med sin andre plate ”Racine 2”,og spiller på Elm Street i Oslo torsdag kveld. Vi tar en prat med Wendy!

NRK Oslofjord:

Artistbesøk i The Håvard Sylte-Show!

Allerede imorgen 11.03 kommer Idol vinneren fra 2007 Glenn Lyse hit til The Håvard Sylte-Show kl 14.00. Hans debutplate Come Closer er ute i butikkene fra og med idag!

Fredag 14. mars kl 13.30 kommer de norske gutta Hanson Randow, for å snakke om deres nye singel Stay, som vi spiller her på NRK Oslofjord. Vi gleder oss!

NRK Oslofjord tirsdag 29 januar kl 15:

Sichelle kommer i studio!

19 år gamle Sichelle ble først kjent da hun ble valgt av David Eriksen til å synge ”Fuck deg” i fjor, som var # 1 på VG-lista i 3 uker, til sammen 19 uker. Singelen har solgt til platina med mer enn 10 000 solgte eksemplarer, og ble nominert til Årets Hit i Spellemannsprisen 2008. Nå er hun ute med den nye låta ”Min” som allerede har rukket å klatre seg opp til en 5 plass VG lista. Tirsdag kommer hun på besøk i ”The Håvard-Sylte Show. Vi gleder oss!


NRK Oslofjord torsdag 21 desember kl 14.00:

Venke Knutson på besøk!

29 åringen fra sørlandet har i høst hatt stor suksess med låten "Walk the Walk". 27 desember kommer Venke Knutson med ny plate, hennes tredje som har fått navnet "Crush" og tar i den anledning turen innom "The Håvard Sylte-Show", for en aldri så liten førjulsprat! Tune in!

NRK Oslofjord torsdag 13.desember:

Albumaktuelle Chris Lee kommer i studio!


NRK Oslofjord imorgen kl 15.00

Cory Lee kommer på besøk!

Cory Lee, som er halvt asiat og halvt tysk og har hatt stor suksess med debutalbumet "What a difference a day makes" og singelen "Naughty girl" i hjemlandet Canada. Dette har resultert i blant annet to radiopriser og Indie Music Award for Pop artist of the year i 2006. Cory Lee tar turen innom the "Håvard sylte-show" imorgen kl 15 for en prat.

Torsdag 15.11 på NRK Oslofjord:

Besøk i studio!

Foto: Titan film
Josefine Eggum er datter av Bik Bok millionær Skule Eggum og avsluttet i vår 3 klasse ved Oslo handelsgymnas. Hun har i flere år jobbet som modell, vært aktiv i skolens revyer og gått til sangpedagog i 13 år. Før sommeren ga hun ut sin første singel ”Perfect” som fikk gode kritikker. Nå er hun ute med den andre,
”Where you belong” og tar derfor turen
innom The ”Håvard Sylte- show" førstkommende torsdag!

Kultur i Oslofjordområdet

Her kan du hver dag holde deg oppdatert på hva som skjer av konserter, teater og debatter. Send oss gjerne en mail med tips om det er noe vi har glemt: Klikk her

 
Hør P1 Oslofjord - lenke til NRK Nettradio
10 SISTE OSLOFJORD
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no