P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Trommeslager og professor skal inspirere regjeringen

Ved hjelp av lange rør og trommer ble det samklang i P1-regjeringen torsdag
Ved hjelp av lange rør og trommer ble det samklang i P1-regjeringen torsdag
De 19 representantene for P1s lyttere har kommet til den idylliske gården rett ved Skaugum i Asker for å starte arbeidet med manifestet om Norges framtid.

Publisert 16.06.2005 11:52. Oppdatert 17.06.2005 14:28.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Helene Hillestad Irving

Siste: - Kjemp for retten til å være stygg og fet!

BILDER: P1-regjeringen

I løpet av de kommende to dagene skal de lære kjenne hverandre, og gjennom intenst samarbeid komme fram til ideer om hvordan Norge burde styres de neste 100 årene. Ideene skal så overleveres representanter for alle partiene i form av et manifest.

Hva bør de tenke på?

Politikerne som kommer til Sem lørdag for å lese hva folkets P1-regjering har kommet fram til er: Per-Kristian Foss (H), Carl I. Hagen (Frp), Trine Skei Grande (V), Knut Arild Hareide (Krf), Åslaug Haga (Sp), Bjarne Håkon Hanssen (A), Karin Andersen (SV), Torstein Dahle (RV) og Steinar Bastesen (Kystpartiet).

Sosialantopolog og trommeslager

P1-regjeringen får hjelp til å komme i gang med det historiske arbeidet av den kjente professoren i sosialantropologi, Thomas Hylland Eriksen. Torsdag skal han starte ballet ved å gå gjennom de tre hovedtemaene om helse, familie og Norge i verden, for å inspirere og hjelpe de 19 på vei.

Representantene møtes: Anne Raaum Christensen fra Rogaland og Irene Rosenblom fra Nord-Trøndelag møtes i resepsjonen på Sem


Hans-Olav Håkonsen er en av de to som skal lede hele prosessen på Sem
Etter at Eriksen har fått sagt sitt, skal representantene gjennom en trommesirkel. Trommeslageren Mikael Khei skal lede denne sessjonen. Hva det er får du vite mer om i sendingene, men det innebærer mye lyd, og er et ledd i å hjelpe deltakerne i å bli kjent med hverandre.

P1-regjeringen har et stort arbeid foran seg, og de skal ledes gjennom arbeidetav to prossessledere.

Brita Stene er en 34 år gammel psykolog fra Oslo. Hun eier og driver et konsulentselskap, og holder på med et doktorgradprosjekt tilknyttet HALOS ved Universitetet i Bergen. Hun jobber også halv tid for NRK i opplæringsavdelingen.

Hans-Olav Håkonsen er 57 år gammel, og kommer fra Hønefoss. Han er endringsnavigatør, og jobber som selvstendig næringsdrivende med hovedvekt på å bygge lærende organisasjoner, personlig coaching og teamutvikling.

Du kan følge P1-regjeringens arbeid på P1s distriktssendinger, og lørdag sendes det direkte fra Sem hovedgård på P1 fra klokken 13:30 til 14:00.

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM P1-REGJERINGA

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no